09164520312 تلفن درخواست و تهیه کتاب با سلام اعتماد به فروشگاه کتاب دانش ارزانی که تضمین‌کننده‌ی تحویل به موقع فایل کتاب و پشتیبانی پاسخگو است و تجربه‌ی خوشایند و متمایزی از خرید اینترنتی برای شما به ارمغان می‌آورد. چنانچه کتب مورد نظر خود را در سایت پیدا نکردید نگران نباشید ، کتب شما در بانک کتاب ما موجود هست ولی به دلیل بالا بودن تعداد کتاب ها هنوز داخل سایت قرار نگرفته ، جهت درخواست و تهیه کتاب با ما تماس بگیرید. یا از طریق واتساپ یا تلگرام پیام بدهید درخواستهای شما در صورت نیاز از طریق واتساپ و تلگرام ارسال می گردد توجه بفرمایید برای خرید داشتن ایمیل اختیاری است اگر ایمیل ندارید می توانید به جای آن ایمیل danesharzani@gmail.com قرار دهید پشتیبانی آنلاین 24ساعته شماره موبایل 09164520312

نظرسنجی سایت

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

بررسی آثار آنا گاوالدا و آشنایی با زندگی او


بررسی آثار آنا گاوالدا و آشنایی با زندگی او

۰

آنا گاوالدا از آن دست نویسنده‌هایی است که شما با هر سلیقه‌ای حداقل با یک کتاب او ارتباط عمیق برقرار خواهید کرد. کتابهای این نویسنده، هربار با استقبال خوبی روبه‌رو می‌شوند و خوانندگان زیادی از سرتاسر دنیا، کارهای او را دنبال می‌کنند. با من همراه باشید تا با این نویسنده محبوب فرانسوی بیشتر آشنا شویم.



زندگی پرفراز و نشیب آنا گاوالدا

آنا گاوالدا در نهم دسامبر ۱۹۷۰ در فرانسه متولد شد. پدر و مادر آنا، نقاش بودند. تخصص آنها نقاشی روی ابریشم بود. او درفضایی نسبتا آرام و هنری رشد کرد. شغل پدر و مادرش، او را با هنر مانوس کرده‌است. می‌توانید ردپای آشنایی آنا با هنر را در «کتاب باهم؛ همین و بس» ببینید. آنا تا چهارده سالگی زندگی آرامی داشت اما این آرامش بعد از جدایی پدر و مادرش از بین رفت. پدر و مادر این نویسنده فرانسوی، بعد از جدایی زندگی جدیدی را با افراد جدید شروع کردند و او هم مجبور شد که جدا از آنها زندگی کند.

جدایی از خانواده، چالش جدیدی در زندگی آنای چهارده ساله ایجاد کرد. او هرچند مخارج زندگی‌اش را از والدینش دریافت می‌کرد، اما ترجیح داد کار کردن را تجربه کند.

تجربه کار کردن در فضاهای متفاوت، از او انسان جدیدی ساخت. خودش درباره این تجربه متفاوت نظر جالبی دارد. او می‌گوید: « …زندگی را همانجا یاد گرفتم، توی گل فروشی. دسته‌گل‌های كوچك برای همسران و دسته‌گل‌های بزرگ برای معشوقه‌ها…»

روزهای سوربن؛ تمرین نویسندگی

طولی نکشید که آنا گاوالدا توانست به یکی از موفقیت های زندگی‌اش دست پیدا کند. دریافت بورسیه سوربن در رشته ادبیات، برای او اتفاق مهمی به‌حساب می‌امد. چرا که ورود به دانشگاه یعنی تحصیل در رشته‌ای که می‌توانست آینده او را عوض کند. خودش اقرار می‌کند که این بورسیه را از سر شانس به‌دست آورده‌است.

ورود به دانشگاه برای او فرصت تدریس در دبیرستان را به همراه داشت. او در کنار تدریس که به‌صورت پاره‌وقت انجام می‌داد، شروع به نوشتن کرد. ماحصل تجربه و تمرین نویسندگی او در آن سالها، اولین کتاب او تحت عنوان «دوست داشتم کسی، جایی منتظرم باشد» است. کتابی که او را به عنوان یک نویسنده با استعداد در دنیای ادبیات فرانسه مطرح کرد.

شروع نویسندگی و بهترین آثار او

دوست داشتم کسی، جایی منتظرم باشد

بررسی آثار آنا گاوالدا و آشنایی با زندگی او - دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد

اولین کتاب آنا، با استقبال زیادی روبه‌رو شد. این کتاب در عرض کمتر از یک هفته، بیش از هزار نسخه فروخت. این آمار خیره‌کننده، برای اولین کتاب یک نویسنده بسیار قابل توجه است. کتاب دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد، مجموعه‌ای از داستانهای کوتاه است.

راویان داستان‌های این کتاب یا زن هستند یا موضوع داستان‌ها، زنان هستند. اکثر داستان‌های آنا گاوالدا، از جنس دغدغه‌های زنانه وزنان است.

من او را دوست داشتم

آنا گاولدا در ادامه مسیر زندگی خود، با مردی دامپزشک ازدواج می‌کند. ثمره این ازدواج، دختر و پسری با نام‌های لوییس و فیلیستی هستند. اما این ازدواج چندان دوامی ندارد. طولی نمی‌کشد که بنا به دلایلی از همسرش جدا می‌شود و زندگی آنا بار دیگر در مسیری متفاوت قرار می‌گیرد.

اما آنا گاوالدا، استاد تبدیل هر چالشی به فرصت است. او احساس خودش بعد از طلاق را تبدیل به داستانی به نام «من او را دوست داشتم» می‌کند. داستانی که تبدیل به یکی از مشهورترین و بهترین داستان‌های تاریخ ادبیات معاصر فرانسه شد.

داستان «من او را دوست داشتم» روایتگر لحظات سخت زندگی زنی به نام کلوئه است. کلوئه که به دلیل خیانت همسرش از او جدا شده‌است، با فرزندان خود به خانه پدرشوهرش می‌رود تا حال‌وهوایی عوض کنند. بیشتر قسمت‌های کتاب، دیالوگ بین کلوئه و پدرشوهرش درباره عشق و اشتباهات زندگی‌شان است.

«من او را دوست داشتم» نقطه عطف کارنامه آنا گاوالدا به حساب می‌آید. دیالوگ‌ها و مونولوگ‌های درخشان این کتاب، بسیار معروف هستند. احساسات زنانه و حس شکست، آنقدر با جزییات و دقیق نوشته شده‌است که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت. آنا گاوالدا در این کتاب، ارتباط عمیقی میان شخصیت اصلی و خواننده برقرار می‌کند. همین ارتباط، رمز ماندگاری این داستان است. «آنچه که از دل برآید؛ لاجرم بر دل نشیند.»

گریز دل‌پذیر

اگر برادر و خواهر داشته‌باشید و رابطه‌تان با آن‌ها صمیمانه باشد، این کتاب حال شما را خوب خواهدکرد. تمام تصویری که داستان «گریز دل‌پذیر» به شما ارائه می‌دهد، صمیمیتی است که بودن در یک خانواده به آدم‌ها می‌بخشد.

داستان کتاب «گریز دل‌پذیر» در مورد چهار خواهر و برادر است که قرار است در جریان عروسی یکی از اقوام، دوباره دورهم جمع شوند. این داستان از همان ابتدا، با دیالوگ‌های بانمک و رندانه، صمیمیت این خواهرها و برادرها را نشان می‌دهد:

«هنوز ننشسته بودم، یک طرف باسنم در هوا بود و دستم به دستگیره درِ ماشین که زن‌برادرم هجوم آورد: ــ ای بابا… این همه بوق زدیم نشنیدی؟ ده دقیقه است این‌جا هستیم! جواب دادم: ـ سلام. برادرم رو به من کرد. چشمک کوتاهی زد: ــ اوضاع روبه‌راهه خوشگله؟ :ــ خوبم. : ــ می‌خواهی وسایلت را صندوق عقب بگذارم؟ :ــ نه ممنونم. فقط همین چمدان کوچک را دارم و پیراهنم. پیراهن را صندلی عقب می‌گذارم. زن‌برادرم نگاهی به پارچه مچاله و چروکی که روی زانوهایم بود انداخت و گفت: پیراهنت، این است؟ :ـ بله. :ـ این دیگر چیست؟ :ـ یک ساری. :ـ بله می‌بینم. با مهربانی گوشزد کردم: نه نمی‌بینی، وقتی پوشیدم، خواهی دید. اخم‌هایش کمی در هم فرو رفت»

باهم؛ همین و بس

بررسی آثار آنا گاوالدا و آشنایی با زندگی او - باهم همین و بس

آنا گاوالدا در کتاب «باهم، همین و بس»، نوع جدیدی از روابط انسانی را به معرض نمایش می‌گذارد. در این کتاب، با انسان‌های تنهایی مواجه هستیم که هرکدام به تنهایی ناقص‌اند. پیله‌هایی کهتنهایی به دور آنها تنیده، هر لذت زندگی را از آنها گرفته‌است. اما وقتی به هم می‌رسند و چیزی فراتر از نیاز، آنها را در کنار هم قرار می‌دهد، کامل و خوشحال می‌شوند.

انسان‌ها در کتاب «باهم؛ همین و بس» شبیه تکه‌هایی از پازل هستند که قطعاتشان در کنار هم تکمیل می‌شود. کامی، فیلیبرت، پولت و فرانک، شخصیت‌های اصلی این کتاب هستند که داستان زندگی هرکدام، تا ساعت‌ها سر خواننده را گرم می‌کند. شخصیت‌پردازی در کتاب «باهم؛ همین و بس» بسیار پخته از آب در آمده‌است. ارتباط عمیقی که می‌توان با شخصیت‌های کتاب و داستان زندگی‌شان و البته پایان جذابشان گرفت، مهم‌ترین نقطه قوت این داستان است.

بازی دوستانه

این کتاب آنا گاوالدا، درواقع مرثیه‌ای برای روزهای شیرین کودکی است. شاید لفظ مرثیه کمی غلیظ باشد. احتمالا یادبود کلمه بهتری برای توصیف جنس داستان این کتاب است. موضوع از این قرار است که چارلز، شخصیت اصلی داستان، معماری موفق و پرکار است. یک روز چارلز نامه‌ای یک خطی دریافت می‌کند.

«آنوک مرده است و زندگی‌اش نابود شده‌است». همین یک جمله کافیست تا دنیای امن چارلز بهم بریزد. آنوک، مادر بهترین دوست دوران کودکی چارلز بوده‌است. حالا با این جمله چارلز به روزهای کودکی برمیگردد و به یاد دوستی می‌افتد که سالهاست از او بی‌خبر است. و این سرآغاز داستانی ست که خواننده یادآوری می‌کند چه روزهایی خوبی در گذشته جریان داشته‌است…

از آنا گاوالدا کتابهای زیادی منتشر شده‌است. اما من سعی کردم تا معروف‌ترین و بهترین کتاب این نویسنده را معرفی کنم. معمولا داستان‌هایی که گاوالدا می‌نویسد، کوتاه اما عمیق هستند. هنر آنا گاوالدا همینجاست. او موجز و مختصر می‌نویسد، اما با همین کوتاه نویسی، تاثیر عمیقی بر ذهن خواننده میگذارد. قدر قلم آنا گاوالدا را نباید دست کم گرفت. جمله‌های ساده اما تاثیرگذار او، تا مدتها در ذهن خواننده باقی می‌ماند. بی‌دلیل نیست که آنا، یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان فرانسه به‌حساب می‌آید.

انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۸

آشنایی با جوایز ادبی جهان از جمله نوبل، من بوکر، پولیتز


آشنایی با جوایز ادبی جهان از جمله نوبل، من بوکر، پولیتزر و…

۰

شما معمولا چه کتاب‌هایی را برای مطالعه انتخاب می‌کنید؟ یکی از جذابیت‌های دنیای کتاب، مطالعهٔ آثار برگزیدۀ جهان و نویسندگانی است که موفق به دریافت جوایز معروفی مانند نوبل، گنکور و من‌بوکر شده‌اند. هرساله و در مناسبت‌های مختلفی مراسم اهدای جوایز برگزار می‌شود. در این میان، گمانه‌زنی‌ها و اخبار جنجالی‌ای که دربارۀ نامزدهای این جوایز منتشر می‌شود، سروصداهای زیادی در دنیا به‌پا می‌کند. اگر شما هم به این بخش هیجان‌انگیز از دنیای نویسنده‌ها و کتاب‌ها علاقه دارید، با ما همراه باشید! در ادامهٔ این مطلب، با تاریخچهٔ این جوایز و نویسندگانی که موفق به دریافت‌شان شده‌اند، بیشتر آشنا می‌شویم.

 

۱. جایزه ادبی نوبل

کشور: سوئد

مؤسس: آلفرد نوبل

سال آغازبه‌کار: ۱۹۰۱

ارزش: ۱ میلیون دلار

«نوبل ادبیات» (The Nobel Prize in Literature) یکی از مهم‌ترین جوایز ادبی جهان است. آلفرد نوبل (شیمی‌دان سوئدی و مخترع دینامیت و باروت بدون دود) در وصیت خود، این جایزه را پایه‌گذاری کرد. نوبل ادبیات نخستین بار در سال ۱۹۰۱ اهدا شد. طبق وصیت نوبل، این جایزه به نویسندگانی‌ اهدا می‌شود که اثر یا آثاری با مضمون آرمان‌خواهی و ایدئال‌گرایانه خلق کرده باشند. مراسم اهدای نوبل ادبیات هر ساله در آکادمی سوئد و هم‌زمان با سالگرد درگذشت آلفرد نوبل برگزار می‌شود. در این مراسم به برندگان، علاوه بر جایزۀ نقدی، مدال طلا و دیپلم افتخار هم اهدا می‌شود.

در میان نویسندگان معروفی که موفق به دریافت این جایزه شده‌اند، نام چنین مشاهیری به‌چشم می‌خورد: ویلیام فاكنر، ارنست همینگوی (خالق کتاب پیرمرد و دریا)، جان اشتاین‌بك، آلبر كامو (خالق کتاب طاعون)، ژان پل سارتر، رومن رولان و گابریل گارسیا ماركز (خالقکتاب عشق سال های وبا).

۲. جایزه ادبی من بوکر

کشور: بریتانیا

سال آغازبه‌کار: ۲۰۰۵

ارزش: ۵۰ هزار پوند

«جایزه‌ٔ مَن بوکر» (The Man Booker Prize) از دیگر جوایز مهم حوزه‌ٔ ادبیات است. از سال ۲۰۰۵ هرساله فعالیت این جایزه برگزار می‌شود. هدف من بوکر برگزیدن بهترین اثر انگلیسی‌زبان کشورهای مشترک‌المنافع انگلیس و ایرلند است. در سال ۲۰۱۴ روندِ انتخاب برندگان تغییر کرد: تصمیم بر این شد که برندگان از میان تمام آثار انگلیسی‌زبان انتخاب شوند. به این ترتیب، طیف گسترده‌تری از آثار انگلیسی‌زبان قضاوت می‌شوند.

انتخاب نامزدهای دریافت این جایزه ترتیب خاصی دارد. ابتدا گروهی شامل این افراد تشکیل می‌شود: دو ناشر، یک کتاب‌دار، یک کتاب‌فروش، یک نمایندۀ ادبی و یک رئیس به‌انتخاب بنیاد من بوکر. سپس این گروه (کمیته) مجموعه‌ای از داوران را انتخاب می‌کنند. این داوران معمولا از بین نویسندگان، منتقدان حوزه‌ٔ ادبیات و یا شخصیت‌های برجسته گزینش می‌شوند.

فهرست نامزدهای انتخابی داوران برای جایزهٔ من بوکر شامل شش نفر است. از بین این افراد، یک نفر به‌عنوان برندۀ نهایی انتخاب می‌شود. قاعده‌ٔ اهدای جوایز به این صورت است که علاوه بر برنده، که جایزۀ اصلی به او تعلق می‌گیرد، به همهٔ شش نامزد انتخابی هم مبلغ ۲۵۰۰ پوند اهدا می‌شود.

تا سال ۲۰۱۶، برگزاری این جایزه به‌صورت دو سال یک‌ بار بود. از این سال به بعد، من بوکر سالانه برگزار می‌شود.

مارگارت اتوود، ایشی گورو، موراکامی و… از جمله معروف‌ترین نویسندگانی هستند که برندۀ جایزهٔ من بوکر شده‌اند.

۳. جایزه ادبی پولیتزر

کشور: آمریکا

مؤسس: جوزف پولیتزر

سال آغازبه‌کار: ۱۹۱۷

ارزش: ۱۰ هزار دلار

«جایزه‌ٔ ادبی پولیتزر» (Pulitzer Prize) به‌افتخار جوزف پولیتزر، روزنامه‌نگار معروف آمریکایی، نامگذاری و تأسیس شده است. جوزف پولیتزر از حامیان مالی و بنیان‌گذاران مدرسۀ روزنامه‌نگاری دانشگاه کلمبیا بود.

مراسم اهدای پولیتزر از سال ۱۹۱۷ هرساله در ماه آوریل با نظارت دانشگاه کلمبیا برگزار می‌شود. این جایزه در بخش داستان به یک نویسنده‌ٔ آمریکایی داده می‌شود؛ با این شرط که بهترین اثر با مضمون زندگی آمریکایی را منتشر کرده باشد.

این جایزه علاوه بر حوزه‌ٔ ادبیات، به بهترین‌های رشته‌های روزنامه‌نگاری و موسیقی هم تعلق می‌گیرد. در بخش روزنامه‌نگاری، علاوه بر جایزه‌ٔ نقدی، یک مدال طلا هم اهدا می‌شود.

جویس کارول اوتس، ویلیام فاکنر، جان آپدایک، ‌ای ال دکتروف، جومپا لاهیری و فیلیپ راث تعدادی از سرشناس‌ترین نویسندگانی هستند که موفق به کسب این جایزه شده‌اند.

۴. جایزه ادبی گنکور

یکی از شیرین‌ترین جذابیت‌های دنیای کتاب، مطالعهٔ آثار برگزیدۀ جهان و نویسندگانی است که موفق به دریافت جوایز معروفی مانند نوبل، گنکور و من‌بوکر شده‌اند

کشور: فرانسه

مؤسس: ادموند دو گنکور

سال آغازبه‌کار: ۱۸۹۶

«جایزه ادبی گنکور» (Prix Goncourt) به نام ادموند دو گنکور، نویسندهٔ فرانسوی است. این جایزه هرساله به وصیت او به بهترین اثر فرانسوی تعلق می‌گیرد. گنکور در بخش‌هایی مانند داستان، داستان کوتاه، شعر، زندگی‌نامه و رمان به برگزیدگان اهدا می‌شود.

علاوه بر مارگریت دوراس و پل کنستان، رومن گاری از جمله نویسندگان سرشناسی است که این جایزه را دریافت کرده است.

جالب است بدانید در بین برندگان جایزه گنکور، نام خانم مریم مجیدی، نویسندۀ ایرانی‌ـ‌فرانسوی به‌چشم می‌خورد. او این جایزه را در سال ۲۰۱۷ برای کتاب «مارکس و عروسک» دریافت کرد.

۵. جایزه‌ کتاب اول گاردین

کشور: بریتانیا

مؤسس: روزنامۀ گاردین

سال آغازبه‌کار: ۱۹۹۹

ارزش: ١٠‌ هزار دلار به‌همراه تبلیغ کتاب در روزنامۀ گاردین

از سال ۱۹۹۹ «جایزۀ کتاب اول گاردین» (Guardian First Book Award) پایه‌گذاری شده است. روزنامه گاردین هرساله به بهترین اثر از میان کتاب‌اولی‌ها یعنی اولین اثر نویسندگان تازه‌کار جایزه‌ای به ارزش ۱۰ هزار دلار اهدا می‌کند؛ علاوه بر آن، تبلیغ کتاب برگزیده به‌صورت رایگان در همین روزنامه منتشر می‌شود. به‌نظر می‌آید بهترین جایزه برای نویسنده‌های تازه‌کار همین باشد که تبلیغ کتاب اول‌شان در نشریهٔ معتبری منتشر شود.

هاروکی موراکامی و جومپا لاهیری از جمله نویسندگانی هستند که موفق به دریافت این جایزه شده‌اند.

۶. جایزه‌ ملی کتاب آمریکا

کشور: آمریکا

مؤسس: انجمن کتاب‌فروشان آمریکا

سال آغازبه‌کار: ۱۹۳۶

ارزش: ۱۰ هزار دلار

سال ۱۹۳۶ انجمن کتاب‌فروشان آمریکا جایزه‌ای برای بهترین‌های حوزهٔ ادبیات درنظر گرفت. «جایزۀ ملی کتاب آمریکا» (National Book Award) شامل بخش‌های ادبیات داستانی، ادبیات غیرداستانی، نویسندگان جوان، شعر، ادبیات کودک‌ونوجوان و دو جایزهٔ یک عمر فعالیت است. جالب است بدانید این جایزه در ابتدا به تمامی آثار آمریکایی و غیرآمریکایی تعلق می‌گرفت، اما اکنون فقط به ناشران و نویسندگان آمریکایی اهدا می‌شود.

جسمین وارد، لوئیس اردریچ، دنیس جانسون و جاناتان فرنزن از جمله برندگان این جایزه در سال‌های اخیر هستند.

۷. جایزه ادبی سروانتس

کشور: اسپانیا

مؤسس: وزارت فرهنگ اسپانیا

سال آغازبه‌کار: ۱۹۷۶

ارزش: ۱۲۵ هزار یورو

وزارت فرهنگ اسپانیا از سال ۱۹۷۶ «جایزۀ ادبی سروانتس» (Premio Miguel de Cervantes) را پایه‌گذاری کرد. این جایزه به‌افتخار میگل دو سروانتس، نویسنده‌ٔ معروف اسپانیایی و خالق کتاب محبوب و ماندگار «دون‌کیشوت»، به نویسندگان اسپانیایی اهدا می‌شود.

از جمله معروف‌ترین برگزیدگان این جایزه می‌توان به نویسندگانی چون بورخس، ماریو بارگاس یوسا و اکتاویو پاز اشاره کرد.

۸. جایزه ادبی پن‌ـ‌فاکنر

کشور: آمریکا

مؤسس: بنیاد فاکنر

سال آغازبه‌کار: ۱۹۸۱

ارزش: ۱۵ هزار دلار

ویلیام فاکنر نویسندۀ برجسته‌ و صاحب‌سبک آمریکایی و خالق کتاب معروف «خشم و هیاهو» است. او از تأثیرگذارترین نویسندگان آمریکاست و موفق به دریافت جوایز ارزشمند نوبل و پولیتزر شده است. بنیاد فاکنر از سال ۱۹۸۱ هرساله «جایزۀ ادبی پن‌ـ‌فاکنر» (PEN/Faulkner Prize) را به بهترین اثر ادبیِ نویسنده‌‌‌ای با تابعیت آمریکا اهدا می‌کند. همچنین، به چهار نفری که به لیست نهاییِ دریافت این جایزه راه یابند، ۵ هزار دلار جایزه‌ٔ نقدی داده می‌شود.

جان ادگار وایدمن، توبیاس وولف، جان آپدایک، جوزف اونیل، دبورا آیزنبرگ، ای. ال. دکتروف، آنی پرولکس، فیلیپ راث، ریچارد فورد، مایکل کانینگهام و… از جمله دریافت‌کنندگان این جایزه هستند.

در بین برندگان این جایزه، نام آذرین وندر فلیت علومی، نویسندهٔ ایرانی‌ـ‌آمریکایی، نیز دیده می‌شود. این جایزه برای کتاب «مرا زبرا صدا کن» به او تعلق گرفت.

انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۸

۱۰ حقیقت درباره چرنوبیل که احتمالا نمی‌دانید


۱۰ حقیقت درباره چرنوبیل که احتمالا نمی‌دانید

۰

این روزها اسم چرنوبیل زیاد به گوشتان می‌خورد؟‌ حتی اگر سریال پنج قسمتی چرنوبیل را هم دیده باشید،‌ ممکن است چیزهایی را درمورد این حادثه بزرگ ندانید. اما اگر هنوز این سریال را ندیده‌اید،‌ کافی است بدانید که اهالی شهری به نام پریپیات در شوروی سابق اکثرا کارکنان نیروگاه اتمیِ چرنوبیل بودند. در شبی بهاری به‌اشتباه اعلام شد نیروگاه دچار حریقی ساده شده است. اهالی شهر برای تماشای آتش‌سوزی جمع شدند و هرگز تصور نمی‌کردند که خیلی زود به شکل دردناکی از دنیا خواهند رفت. انفجار و فروپاشی نیروگاه اتمیِ چرنوبیل، بزرگ‌ترین فاجعۀ اتمی‌ای است که جهان تاکنون به خود دیده است. اما واقعیت داستان چرنوبیل چه بوده است و چه چیزهایی درمورد آن ناگفته مانده است؟‌ خلاصهٔ ماجرا و حقایق نا‌گفتهٔ آن را در این مقاله بخوانید.

 

۲۶ آوریل ۱۹۸۶ حوالی ساعت ۱ و ۲۳ دقیقهٔ بامداد، رآکتور شمارۀ ۴ در نیروگاه اتمی چرنوبیل به‌علت بالا رفتن دما منفجر شد. بر اثر این انفجار، ابری از رادیواکتیو ایجاد شد که بلافاصله جان ۳ نفر را گرفت. مدتی پس از انفجار نیز هزاران نفر بر اثر تشعشعات هسته‌ای جان باختند. آمار دقیق تلفات تا امروز روشن نشده است. این حادثه همچنین مشکلات وصف‌ناپذیرِ فراوانی برای بخش بزرگی از اروپا به‌وجود آورد. ترسی که فاجعهٔ چرنوبیل از انرژی هسته‌ای در دل‌ها انداخت، تا همین امروز هم ادامه دارد. اما بسیاری از حقایق جالب این واقعه کمتر انتشار یافته است که ما آنها را در قالب ۱۰ مورد در ادامه این مطلب بیان کرده ایم.

۱. ابتدا سوئد زنگ خطر را به‌صدا درآورد

همان‌طور که می‌دانید، در سال ۱۹۸۶ جنگ سرد در جریان بود. اتحاد جماهیر شوروی وقوع حادثه را از کشور‌های غربی مخفی نگه داشته بود. در واقع، حتی آنها این خبر را از مردم خود نیز مخفی کرده بودند. به همین دلیل، تخلیهٔ مناطق نزدیک به نیروگاه با چندین روز تأخیر انجام شد. پس از وقوع انفجار، کارکنان نیروگاه اتمی سوئد اولین غربی‌هایی بودند که از فاجعه مطلع شدند. حسگر‌های نیروگاه اتمی سوئد سطح بالایی از تشعشعات را گزارش دادند. بدین ترتیب، سوئدی‌ها اولین هشدار را اعلام کردند. پس از این هشدار، کشور‌های دیگر ماهواره‌های خود را بر شمال اوکراین متمرکز کردند. تازه آنجا بود که جهان متوجهِ فاجعه‌ شد.

۲. یُد رادیواکتیو اولین قاتل است

پس از انفجار، قاتلان واقعی به‌شکل ایزوتوپ‌های رادیواکتیو ظاهر می‌شوند. این قاتلان به‌وسیلهٔ ذرات معلق در هوا پراکنده و روی زمین پخش می‌شوند. یُد رادیواکتیو (یُد‌ـ‌۱۳۱) یکی از کُشنده‌ترین ذرات است. این ماده به‌سرعت در غدهٔ تیروئید ذخیره می‌شود و با ایجادسرطان تیروئید، فرد آلوده را می‌کُشد.

اگر یُد طبیعی به‌اندازۀ کافی در غدهٔ تیروئید شما ذخیره شده باشد، یُد رادیواکتیو جایی برای ذخیره شدن در تیروئید ندارد. اما میزان یُد طبیعی در خاک برخی مناطق (مانند منطقۀ چرنوبیل) بسیار کم است. مردم این نواحی به‌دلیل کمبود یُد در معرض آسیب جدی‌اند. به همین دلیل، تلاش برای امداد‌رسانی به مناطق نزدیک به چرنوبیل با توزیع قرص یُد آغاز شد. امداد‌گران قصد داشتند از تجمیع یُد رادیواکتیو در بدن مردم جلو‌گیری کنند. خوشبختانه نیمه‌عمر یُد-۱۳۱ فقط ۸ روز است و در طولانی‌مدت مشکل‌آفرین نیست.

۳. استرانسیم‌ـ۹۰ و سزیوم‌ـ۱۳۷ هنوز به کشتن ادامه می‌دهند

استرانسیم‌ـ۹۰ و سزیوم‌ـ۱۳۷ احتمالا جدی‌ترین تهدید هستند. نیمه‌عمر آنها به‌ترتیب، ۳۰ و ۲۸ سال است! خطر اصلیِ این مواد در شیوهٔ جذب آنها‌ست. استرانسیم‌ـ۹۰ به ترکیبات کلسیم می‌چسبد؛ در نتیجه، به‌آسانی با استخوان‌ها و دندان‌ها ترکیب می‌شود. کودکانی که از شیر گاو‌های آلوده (به‌علت مصرف علف آلوده) تغذیه می‌کنند در معرض خطر جدی‌تری قرار دارند. سزیوم‌ـ۱۳۷ با ترکیبات پتاسیم همراه می‌شود. این ترکیبات به‌آسانی وارد خون و سپس گوشت و پوست انسان و حیوانات می‌شوند. جذب این دو ماده مشکلاتی جدی برای سلامت فرد ایجاد می‌کند که نهایتا به مرگ می‌انجامد.

این ایزوتوپ‌ها به‌دلیل نیمه‌عمر بالایشان هنوز هم مشکلات بزرگی ایجاد می‌کنند. تا امروز تنها نیمی از این موادِ رادیواکتیو ازبین رفته‌اند و چرنوبیل کماکان منطقه‌ای آلوده است.

۴. تشعشعات رادیواکتیو در چرنوبیل نسبی است

۱۰ حقیقت درباره چرنوبیل که احتمالا نمی دانید

به‌طور کلی، تشعشع به شکل‌های مختلفی روی می‌دهد. دانشمندان هر تشعشعی را با توجه به طول موج آن و با مقیاس تشعشعات الکترومغناطیس می‌سنجند. هرچه طول موج یک تشعشع کوتاه‌تر باشد، انرژیِ آن بیشتر است. امواج رادیویی طول موج بلندی دارند. طول موج نور متوسط است. باوجود این، ایزوتوپ‌های رادیواکتیو تشعشعات آلفا، بتا و گاما را منتشر می‌کنند که طول موج کوچک و انرژی بالایی دارند. این اشعه‌ها می‌توانند به سلول‌های شما نفوذ و دی.ان.ای شما را تخریب کنند. البته این تشعشعات همیشه در اطراف ما وجود دارند، اما به‌علت شدتِ کم، آسیبی جدی به سلامت شما نمی‌رسانند.

حتی اگر به یک رآکتور اتمی نزدیک شوید، در کمال تعجب شدت تشعشعات بسیار کم است. اگر در پارکینگ یک نیروگاه اتمی بایستید و به رآکتور ذوب‌شده نگاه کنید، به‌اندازهٔ عبور از قطب‌های زمین با هواپیما، تشعشع دریافت می‌کنید!

۵. چرنوبیل خالی‌ازسکنه نیست

در زمان‌های مختلفی از سال، افراد زیادی در چرنوبیل زندگی می‌کنند. شهر ارواحی که در بیشترِ تصاویر می‌بینید، در اصل، شهر پریپیات است. شهر پریپیات به نیروگاه اتمی نزدیک‌تر و تقریبا خالی‌ازسکنه است. شهر چرنوبیل ۱۰ کیلومتر با نیروگاه فاصله دارد و افرادی به‌صورت فصلی در آن سکونت دارند؛ البته افرادی نیز به‌صورت غیررسمی و دائمی در این شهر زندگی می‌کنند.

۶. تشعشعات چرنوبیل هنوز کُشنده است

اگر شنیده‌اید تشعشعات چرنوبیل خیلی بالا نیست، شاید فکر کنید کُشنده هم نیست! در حقیقت، باوجود بالا نبودنِ میانگین تشعشعات، میزان تشعشع در برخی نقاط بسیار بالا‌ست. این نقاطِ خطر شکاف‌هایی درون و اطراف شهر پریپیات هستند که ذرات رادیواکتیو در آنها جمع شده‌ است. همچنین مناطقی از «جنگل سرخ» نیز بسیار خطرناک‌اند. بسیاری از ذرات رادیواکتیو در این مناطق فرود آمده‌اند و همان‌‌جا دفن شده‌اند. شما نمی‌توانید بیش از ۴ ساعت در این مناطق حضور داشته باشید. در غیر این صورت، تشعشعات شما را از پای در‌می‌آورند و به‌مرورِزمان می‌کشند! اگر به این مناطق سفر کردید، این اخطار را جدی بگیرید!

۷. در چرنوبیل، حیوانات آلوده‌اند اما به زندگی ادامه می‌دهند

این ادعا به‌شکلی نسبی صادق است. تشعشع رادیواکتیو عیوب عجیبی در حیواناتِ تازه‌متولدشده و همچنین در رشد آنها ایجاد می‌کند. ما انسان‌ها حتی ۱٪ نقصان ظاهری در خود و هم‌نوعان‌مان را تحمل نمی‌کنیم. اما این عیوب برای حیوانات اهمیتی ندارد. برای زندگی در مکانی خالی‌ازسکنهٔ انسانی، اندکی نقص‌ِعضو بهای بالایی نیست. حقیقت تلخ این است که حضور انسان‌ها در این مکان، بزرگ‌ترین مشکل برای بقای حیوانات است.

۸. پیشگوییِ ستارهٔ افسنطین

در انجیل، فرشته‌ای پیش‌بینی می‌کند که ستاره‌ای غول‌پیکر به نام «افسنطین» در آسمان ظاهر خواهد شد و با آمدنش قیامت آغاز می‌شود. حدس بزنید نامِ گیاه افسنطین (گیاهی دارویی با مزهٔ بسیار تلخ) در این منطقه چیست؟ بله، «چرنوبیل»! نامی که بعدها از روی این گیاه، برای شهری انتخاب کردند که محل تغذیهٔ نیروگاه اتمی بود. نام‌گذاریِ بدیُمنی به‌نظر نمی‌رسد؟! حتما همین‌طور است!

۹. بازدید از چرنوبیل برای عموم آزاد است

۱۰ حقیقت درباره چرنوبیل که احتمالا نمی دانید

سازندگان مستند «سیارۀ حیوانات» اولین گروهی بودند که اجازهٔ دسترسی گسترده به منطقهٔ ورودممنوعِ چرنوبیل را به‌دست آوردند. امروزه شما می‌توانید با عنوان توریست یا دانشمند از این منطقه بازدید کنید. به‌هرحال، اگر فرد ماجراجویی هستید، راه‌هایی برای بازدید از منطقه وجود دارد. این بازدید می‌تواند چشم شما را به‌روی حقایق بیشتری دربارۀ انرژی هسته‌ای بگشاید. فقط مراقب باشید. بعید است راهنما‌های گردشگری خطرات بالقوه را به شما گوشزد کنند. به یاد داشته باشید که تشعشع رادیواکتیو قاتلی بی‌صدا، بی‌بو، بی‌مزه و نامرئی است که نهایتا شما را به‌کشتن می‌دهد.

۱۰. چرنوبیل آزمایشی بی‌نظیر است

برای اکثر مردم دشوار است در یک فاجعهٔ اتمی نکتهٔ مثبتی ببینند. شما می‌توانید تأثیر تشعشعات رادیواکتیو بر حیواناتِ این منطقه را مطالعه و آنها را با دیگر حیوانات مقایسه کنید؛ درحالی‌که امکان چنین پژوهشی برروی حیوانات یا انسان‌ها در آزمایشی ازپیش‌طراحی‌شده وجود ندارد. مستند‌هایی در این باره ساخته شده است که می‌توانید برای درک بهتر این رویداد آنها را تماشا کنید.

انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۸

معرفی بهترین کتابهای آلن دوباتن و آشنایی با زندگی‌نامه و سبک آثار او خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی


بهترین کتابهای آلن دوباتن؛ آشنایی با زندگی‌نامه و سبک آثار او

 

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

۰

اگر به فلسفه علاقه‌مند باشید و به قفسۀ کتاب های فلسفه در کتاب‌فروشی‌ها یا کتابخانه‌ها نگاهی انداخته باشید، در کنار آثار نام‌های بزرگی مانند سقراط، نیچه و شوپنهاور، کتاب‌های «آلن دوباتن» به‌چشم‌تان می‌خورد. اگر از سرِ کنجکاوی، چند سطر از کتاب‌های دوباتن را بخوانید یا نام او را در اینترنت جست‌وجو کنید، او را معلم فلسفه‌ای می‌یابید که با زبانی جدید از فلسفه می‌گوید، زبانی که سادگی بارزترین ویژگی‌اش است. در ادامهٔ این مطلب‌، بیشتر با این فیلسوف سوئیسی و آثار و فعالیت‌هایش در زمینه‌ٔ ‌آموزش فلسفه به زبان ساده آشنا می‌شویم.

 

زندگی‌نامه آلن دوباتن

آلن دوباتن (Alain de Botton) متولد ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در زوریخ سوئیس است. تحصیلات او در رشته‌ٔ «تاریخ» در دانشگاه کمبریج، و «فلسفه» در کینگزکالج لندن بوده است. دوباتن دورۀ دکتری خود را در رشتۀ «فلسفۀ فرانسه» در دانشگاه هاروارد نیمه‌کاره رها کرده است. آلن در سال ۲۰۰۳ ازدواج کرده است و دو فرزند پسر دارد.

دوباتن بعد از رها کردن دورۀ دکتری‌اش، فعالیت حرفه‌ای خود را به‌عنوان نویسندۀ فلسفی آغاز کرد. در ادامه، با این بُعد مهم زندگی او بیشتر آشنا می‌شویم.

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

 

 

آشنایی با سبک نوشته‌ها و تفکرات

طی هزاران سال، فلسفه به‌ظاهر پیچیده بود و فقط مخاطبان خاص خود را داشت. عامۀ مردم همواره از درک زیبایی‌های فلسفه ناتوان بودند. شاید هیچ‌گاه فیلسوفان بزرگ و البته عاشقان فلسفه فکر نمی‌کردند زمانی فلسفه را این‌قدر ساده در کتاب‌های فیلسوفی سوئیسی بتوان آموخت. آنها که نمی‌دانستند فلسفه چه دردی از آنها دوا خواهد کرد، ساده‌سازی فلسفه را باطل می‌انگاشتند، ولی حتی عاشقانِ فلسفه آموختن و با فلسفه زندگی کردن نیز چنین خیالی در ذهن نداشتند.

حال، پرسش اینجاست که آلن دوباتن چگونه این کار را انجام می‌دهد؟ او که سال‌ها در این رشته تحصیل کرده بود، به‌خوبی دریافت که راز به‌کارگیری فلسفه همانا ساده بیان کردن و پیوند زدن آن با چالش‌های روزمرۀ انسان است. او از اهمیت این پل ارتباطی بین فلسفه و زندگی روزانه به‌خوبی آگاه بود. پس دست‌به‌کار شد و نوشتن از چالش‌های روزمره از دریچه‌ٔ فلسفه را آغاز کرد. دلیل اصلی محبوبیت دوباتن و کتاب‌هایش همین است.

عشق، روابط اجتماعی، چالش‌های شغلی، هنر و هرآنچه زندگی روزمرۀ انسان معمولی را می‌سازد، موضوع کتاب‌های اوست. هدف اصلی او ایجاد آگاهی و رضایت از زندگی است. دوباتن فلسفه را درمان و راهکاری برای بسیاری از مشکلات و نابسامانی‌های زندگی امروز می‌داند.

دوباتن برای ارائۀ فلسفه‌اش گاه از داستان و گاهی هم از طنز در نوشته‌هایش استفاده می‌کند؛ علاوه بر این، در همۀ آثار او رگه‌هایی ازروانشناسی دیده می‌شود. چنین ابزارهایی در تأثیرگذاری کلام این فیلسوف سوئیسی، بسیار مؤثرند.

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

آلن دوباتن کتاب‌های دوست‌داشتنی، تسلی‌بخش و درمانگر بسیاری نوشته است. مهم‌ترین کتاب‌های او عبارت‌اند از: «جستارهایی در باب عشق»، «تسلی بخشی های فلسفه» و «هنر همچون درمان». از جمله آثار دیگر دوباتن می‌توان به این کتاب‌ها اشاره کرد: «دین برای خداناباوران»، «هنر سیروسفر»، «پروست چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند؟»، «خوشی‌ها و مصائب کار»، «سِیر عشق»، «در باب مشاهده و ادراک»، «یک هفته در فرودگاه»، «اضطراب منزلت» و «اضطراب موقعیت».

شما عزیزان می توانید کتاب های صوتی و pdf  آلن دوباتن را از سایت دانش ارزانی خریداری بفرمایید

 

در ادامه، با سه کتاب مهم او بیشتر آشنا می‌شویم.

شروعی موفق با «جستارهایی در باب عشق»

جستارهایی در باب عشق - آلن دوباتن

سال ۱۹۹۳ آلن دوباتن اولین کتابش را روانه‌ٔ بازار کتاب کرد: «جستارهایی در باب عشق». این کتاب بسیار مورد توجه قرار گرفت.

او در این کتاب از روایت ماجرای آشنایی و ارتباط زوج جوانی با یکدیگر، کمک گرفته تا از دیدگاه و باورهایش دربارۀ عشق و شکل‌گیری رابطه عاشقانه بگوید. جستارهای او و داستانی که روایت می‌کند به چنین سؤالاتی پاسخ می‌دهد: «چگونه روابط‌مان را آغاز کنیم؟» یا «چگونه رابطه‌ٔ رضایت‌بخشی داشته باشیم؟»

در بخش‌هایی از این کتاب، می‌خوانیم:

«الیاس کانتی می‌گوید: «دیدن آن سوی آدم‌ها خیلی آسان است، ولی ما را به هیچ جا نمی‌رساند.» این گفته به ما می‌فهماند که چقدر راحت و در عین حال چقدر بی‌فایده می‌توانیم عیوب دیگران را جستجو کنیم. آیا تا حدی به این خاطر دچار عشق نمی‌شویم که موقتا از دیدن آن‌سوی آدم‌ها دست کشیده‌ایم، حتی اگر به این قیمت تمام شود که چشم خودمان را در این روند کمی ببندیم؟ اگر بی‌اعتمادی و عشق در دو انتهای متضاد یک طیف قرار بگیرند، آیاعاشق شدن ما از بدگمانی و بی‌اعتمادی سستی‌آور نیست که می‌خواهیم از آن خلاص شویم؟ آیا در عشق از نگاه نخست نوعی اغراق آرزومندانه نسبت به صفات معشوق وجود ندارد؟ اغراقی که ما را از بدبینی معمول‌مان دور می‌سازد و انرژی‌های‌مان را بر کسی متمرکز می‌سازد که می‌توانیم چنان باورش داشته باشیم که هرگز حتی خویشتن را باور نداشته‌ایم؟» (ص۱۰)

«تسلی‌بخشی‌های فلسفه»، کتابی با یک تیر و دو نشان

دوباتن همواره به‌دنبال کاربردی کردن فلسفه در زندگی است. او در «تسلی‌بخشی‌های فلسفه» دست به کار جالبی زده است: با انتخاب فیلسوف‌های بزرگی مانند سقراط، نیچه، اپیکور، مونتنی، شوپنهاور و سنکا، کاربرد فلسفه در زندگی آنها را بررسی کرده است. او معتقد است هرکدام از این فیلسوف‌ها برای رهایی از مشکلات‌شان به فلسفه پناه برده‌اند. دوباتن نشان می‌دهد که چگونه می‌شود از فلسفه در مراحل مختلف زندگی استفاده کرد. در واقع، او با یک تیر، دو نشان زده است: هم به هدف اصلی‌اش یعنی «شرح فلسفه به زبان ساده» رسیده است و هم مخاطب را با فیلسوف‌های بزرگ و فلسفه‌هایشان آشنا کرده است.

بخش‌هایی از این کتاب را می‌خوانیم:

«من نسبت به آرا و عقاید مردم، به طور علنی، ابراز شک و تردید نمی‌کردم. من در پی جلب تایید و موافقت صاحبان قدرت بودم و تا مدت‌ها پس از ملاقات با آن‌ها نگران این بودم که آیا مرا خوشایند یافته‌اند یا نه. ولی سقراط در برابر عدم محبوبیت و محکوم شدن از طرف حکومت، متزلزل نشد. او به سبب گله و شکایت دیگران از افکار خود دست برنداشت. علاوه بر این، اعتماد به نفس او ناشی از امری ژرف‌تر از تندخویی و شجاعت احمقانه بود. این اعتماد به نفس ریشه در فلسفه داشت. فلسفه به سقراط عقایدی داده بود که می‌توانست در هنگام رویارویی با مخالفت دیگران، به این باورها اعتمادی عقلانی و نه هیستریک داشته باشد.» (ص ۱۹)

 

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

 

به‌کار گرفتن «هنر همچون درمان»

هنر همچون درمان - آلن دوباتن

از دیگر کتاب‌های محبوب آلن دوباتن، کتاب «هنر همچون درمان» است. او این کتاب را با همراهی جان آرمسترانگ نوشته‌ است. این اثر با عنوان «هنر چگونه زندگی شما را دگرگون می‌کند؟» هم در بین ترجمه‌های فارسی دیده می‌شود. در این کتاب، دوباتن به‌همراه همکارش می‌کوشند که از دیدگاه تازه‌ای به هنر نگاه کنند. تلاش آنها پاسخ به چنین پرسش‌هایی است: «هدف از هنر چیست؟» یا «هنر چگونه می‌تواند لذت و زیبایی را چاشنی لحظات زندگی‌مان کند؟»

در این کتاب، برخی تصاویر هنری هم تحلیل و بررسی شده‌اند. این شیوۀ آنان به درک بهتر فلسفه‌شان کمک می‌کند. از سوی دیگر، تعریف این کتاب از فلسفه‌ٔ هنر، مخاطب را تشویق می‌کند که هنر را به روند زندگی‌ روزمره‌اش وارد کند و از مزایای آن بهره‌مند شود.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است:

«ذهن ما به طرز دردسرسازی تمایل دارد اطلاعات مهم را به فراموشی بسپارد، چه اطلاعات مربوط به وقایع و چه اطلاعات حسی. نوشتن واکنشی است آشکار به پیامدهای فراموشی؛ هنر دومین واکنش بنیادی است.

رنو پرسشی بزرگ را مطرح می‌کند؛ چرا هنر برای ما مهم است؟ به جای اینکه به این معمای کوچک‌تر بپردازد که اولین تلاش‌های تصویری چه بوده است. پاسخی که او می‌دهد اهمیت زیادی دارد. هنر به ما کمک می‌کند کاری را به انجام برسانیم که در زندگی‌مان از اهمیت بسیاری برخوردار است: چسبیدن به چیزهایی که دوست‌شان داریم وقتیکه از دست رفته‌اند.» (ص ۱۰)

 

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

 

در «مدرسۀ زندگی» دوباتن چه می‌گذرد؟

در سال ۲۰۰۸، آلن دوباتن برای پیگیری اهدافش در زمینۀ فلسفه، مؤسسه‌ای در لندن به نام مدرسۀ زندگی (The School of Life) تأسیس کرد. او با این مؤسسه به کار خود در حوزۀ ساده‌سازی فلسفه وسعت بیشتری بخشید. در حال حاضر، دوباتن در پیوند دادن فلسفه با زندگی صاحب‌سبک است. او در این مؤسسه به‌همراه همکارانش به دیگران روابط بهتر، و زندگی باکیفیت‌تر و البته رضایت‌بخش‌تر می‌آموزد. علاوه بر این، سخنرانی در کنفرانس‌های مختلف در سراسر دنیا، و انتشار کتاب، مقاله و ویدئو از جمله فعالیت‌های آنان است. همچنین، این مؤسسه به‌تازگی نرم‌افزاری با نام «مدرسۀ زندگی» تولید کرده است. این نرم‌افزار نیز در سراسر دنیا مخاطبان بسیاری پیدا کرده است.

تازه‌ترین اخبار مربوط به دوباتن را از کجا پیگیری کنیم؟

برای اطلاع از تازه‌ترین فعالیت‌های آلن دوباتن و آشنایی بیشتر با او و مجموعه آثارش می‌توانید به وب‌سایت شخصی او مراجعه کنید.

این وب‌سایت از چنین بخش‌هایی تشکیل شده است: اخبار،نویسندگی و معرفی کتاب‌های دوباتن، فعالیت‌های رسانه‌ای او در تلویزیون و شبکه های اجتماعی، معرفی بیشتر «مدرسۀ زندگی»، معرفی فروشگاه‌های معتبری که آثارش در آن به‌فروش می‌رسد و البته فعالیت‌های هنری او در حوزۀ معماری.

 

 

معرفی آثار آلن دوباتن و خرید کتاب های صوتی و pdf از سایت دانش ارزانی

 

انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۸

چرا آمار کتابخوانی در کشور ایران بسیار پایین است؟


√#یک_فنجان_تفکر ☕️

انتشار : ۱۹ شهریور ۱۳۹۷

برچسب های مهم

9کتابی که بیل گیتس فکر می کند همه باید بخوانند


 

۹ کتابی که بیل گیتس فکر می کند همه باید بخوانند

البته گیتس برخلاف ایلان ماسک علاقه چندانی به کتاب های علمی و تخیلی ندارد و بیشتر به دنبال راه و روش تغییر دنیاست، مثل اینکه چگونه یک ملت به صورت هوشمند می توانند توسعه یابند یا چگونه تغییرات اجتماعی می تواند ثمره بخش اتفاقات مثبت شود.

در ادامه مطلب 9 کتابی که یکی از ثروتمندتران مردان جهان فکر می کند باید بخوانید را مشاهده می کنید.

 

اصول بافِت برای کار کردن

 

1
 

 

وارن بافت و بیل گیتس رابطه ای عمیق و دوستانه با یکدیگر دارند که همه از آن مطلع اند. از کتاب پیشنهاد دادن به یکدیگر گرفته تا راه اندازی کمپین های بشردوستانه. بنابراین عجیب نیست که گیتس از Tap Dancing To Work لذت برده باشد، کتابی که مجموعه مقالات نوشته شده در مورد بافت و توسط خود او است.

گیتس می گوید هر کس که کتاب را با دقت بخواند به دو نتیجه کلی می رسد:

"اول اینکه، وارن چگونه در اجرای دیدگاهش و اصول سرمایه گذاری در طول دوران حرفه ای کاری فوق العاده استوار است. دوما، تحلیل و درکش از تجارت و بازار بی نظیر است. من در سال 1996 نوشتم که تا به حال کسی را ندیدم که اینگونه به تجارت فکر کند و هنوز هم به آن معتقدم."

گیتس می گوید وارد ذهن بافت شدن، استفاده فوق العاده از زمان است.

 

ساختن جهان مدرن

 

2
 

 

گیتس بارها گفته که نویسنده مورد علاقه اش واکلاو اسمیل، پروفسور علوم محیطی است؛ کسی که تاریخچه چیزهای بزرگی مثل انرژی و نوآوری را نوشته.

کتاب "ساختن جهان مدرن" اخیرا گیتس را تحت تاثیر قرار داده.

"شاید پیش پا افتاده به نظر بیاید اما مسئله مواد، اینکه چقدر استفاده می کنیم و چقدر نیاز داریم، راه حل کمک کردن به مردم فقیر است تا زندگی شان را بهتر کنند. به رشد فوق العاده ی کیفیت زندگی در ایالات متحده و دیگر کشورهای ثروتمند در صد سال اخیر فکر کنید، ما این معجزه را برای تمام انسان های کره زمین در 50 سال آینده می خواهیم.

با دانش اینکه به کدام سمت حرکت می کنیم، باید پیش از آن بدانیم که کجا بوده ایم و اسمیل یکی از بهترین افرادی است که می تواند این موضوع را روشن کند.

 

انقراض ششم

 

3
 

 

ساده است فراموش کنیم که زندگی امروز ما می تواند بخشی از تاریخ باشد. گیتس چنین سخنانی را در مورد کتاب جدید الیزابت کُلبرت، "انقراض ششم" می گوید:

"بشر به شیوه بی رحمانه ای شروع به سنگ فرش کردن زمین کرده، گونه ها را به این سو و آن سو می برد و با ماهی گیری بیش از حد به اقیانوس ها ضربه می زند، شکل رودها را تغییر می دهد و ..."

سپس سوی سخن تغییر می کند: "دانشمندان زیستی می گویند که در طول تاریخچه زمین، 5 واقعه ی انقراض رخ داده و کُلبرت این مسئله را مطرح می کند که روند فعالیت انسان ها، در حال رقم زدن ششمی است."

 

تست اضطراب

 

4
 

 

گیتس مدت ها به عنوان مدیرعامل مایکروسافت فعالیت می کرد؛ مسئولیتی به شدت سنگین. تیموتی گایتنر همین پست را در US Treasury Secretary داشت و دید که در طول بحران مالی، چگونه همه چیز اطرافش زمین خوردند.

گیتس می گوید: "گایتنر نشان می دهد که چگونه در حین مبارزه با بحران مالی، باید با انتقادات درونی و بیرونی مدیریتی مقابله می کرد و چگونه عدم حضورش در خانواده زندگی اش را خراب کرده. سیاست مبارزه با بحران های مالی همیشه زننده بوده. اما موثر است اگر مردم، بیشتر در مورد آن بدانند."

تست اضطراب این دانش را ارائه می دهد.

 

فرشتگان بهتر

 

5
 

 

در "فرشتگان بهتر"، استیون پینکر به خشونت می پردازد و گیتس می گوید این یکی از مهم ترین کتاب هایی بوده که در زندگی اش خوانده:

"پینکر مقادیر عظیمی اطلاعات ارائه می دهد و مدعی می شود که انسان ها به مرور زمان کمتر خشونت به خرج داده اند و انسانیت بیشتری یافته اند."

گیتس می گوید این کتاب رفتار کاری او را هم تغییر داده: "به عنوان شخصی که عموما خوش بین هستم، کتاب به من اخطار داد که باید دوباره به پایه های راهبردهایم بیاندیشم."

 

مردی که جهان را تغذیه کرد

 

6
 

 

گیتس به قدری ثروت و قدرت دارد که هر کسی را بخواهد می تواند ملاقات کند اما او نمی تواند نورمن بورلاگ را ببیند. زیست شناس و بشردوستی که "انقلاب سبز" را پایه گذاشت.

گیتس در مورد وی می گوید: "اگرچه شاید بسیاری از شما نامی از بورلاگ نشنیده باشید اما او احتمالا از هر فرد دیگری در طول تاریخ افراد بیشتری را نجات داده. تخمین زده شده که روش جدید تولید و کشاورزی او، بیش از یک میلیارد نفر را در سراسر جهان از گرسنگی نجات داده."

بورلاگ جایزه صلح نوبل، مدال آزادی از ریاست جمهوری و مدال طلای کنگره آمریکا را به خاطر تلاش هایش از آن خود کرد. فقط هفت نفر به چنین موفقیتی تا به حال دست یافته اند.

بورلاگ برای گیتس نمونه ی انجام کارهای مهم در دنیا است: "بورلاگ یک نمونه است. به میزان مساوی در کارهای آزمایشگاهی، تربیت دانشمندان جوان و کارهای اداری و دولتی توانا بود."

کتاب "مردی که جهان را تغذیه کرد" از هِسِر، به شما در مورد شخصی می گوید که جان یک میلیارد انسان را نجات داد.

 

ماجراجویی های تجارت

 

7
 

 

بازگردیم به سال 1991، زمانی که گیتس از بافت در مورد کتاب مورد علاقه اش پرسید. در جواب، بافت برای مدیرعامل مایکروسافت، کتاب "ماجراجویی های تجارت" را فرستاد، یک مجموعه داستان توسط نویسنده نیویورکر، جان بروکز در مورد تجارت.

اگرچه حکایات برای بیش از 50 سال پیش بودند اما کتاب محبوب گیتس شد:

"هر تجارت گستری یک فاکتور انسانی در خود دارد. این مهم نیست که شما محصولات فوق العاده ای داشته باشید، طرحی داشته باشید یا حتی بازار را بشناسید؛ شما همچنان به افراد درستی نیاز دارید که راه را نشان دهند و نقشه ها را اجرایی کنند."

 

قلدری بر روی صحنه

 

8
 

 

گیتس همیشه مشتاق بوده که تئودور روزولت چگونه قادر به تغییر جامعه بود. به همین دلیل، وی کتاب زندگی نامه اش را که دوریس کیرنز گودوین نوشته را مورد تحسین قرار می دهد.

گیتس در بررسی این کتاب می گوید: "چگونه تغییرات اجتماعی رخ می دهند؟ آیا یک رهبر الهام بخش مسبب آن است یا فاکتورهای دیگری باید ابتدا آن را پایه گذاری کنند؟"

وی معتقد است روزولت موفق نبود تا اینکه ژورنالیست ها وارد میدان و برای تغییرات اجتماعی با یکدیگر بسیج شدند.

 

پروژه روزی

 

9
 

 

گیتس رمان های تخیلی زیادی نمی خواند و آن ها را بررسی نمی کند اما The Rosie Project یکی از معدود عناوین مورد علاقه اش است. این کتاب توسط همسرش، ملیندا به او پیشنهاد داده شد:

"هر کسی که تصادفا بیش از حد منطقی شود، قهرمان را خواهد شناخت. یک پروفسور ژنتیک که از سندروم آسپرگر رنج می برد به جستجوی همسرش می رود."

کتاب بامزه، هوشمندانه و تکان دهنده است، به حدی که وقتی شروع به خواندن آن کرد، تا انتها آن را دنبال نمود.

 
 
قبلی
توقف اندروید سیلور به علت عدم همراهی تولید کنندگان محصولات اندرویدی با گوگل
 
بعدی
دستگاه بخور Dyson هوا را با نور ماوراء بنفش تمیز می کند
 
 

نظرات ۲۳

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود
  • عزیزالرحمن کلمتی

    گیتس به اندازه کافی پولدار است و الان در دنیا یکی از مشهورترین فرد هست و او الان هر حرفی میزند قیمت گذاری میشود و به بهترین مجلات فروخته میشه اما نمیتونه حرف بدی بزنه و یا به خواسته های قلبش گوش کنه اما من میتونم…من آزادم با انکه بی پولم ولی از زندگیم لذت میبرم

    جمعه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۴
  • Adnan

    I need some money can you help me ?

    چهارشنبه، ۱۱ شهریور ۱۳۹۴
  • میرحامد تبریز

    سایتتون عالیه دیروز باهاش آشنا شدم، بنظرم هرفردی کاراکتر خاص خودشو داره و دلیل نمیشه یه کتاب خاص رو همه جواب بده البته تاثیراتی که رو آدم میذارن منکرش نیستم اما خب به شخصه بیشتر دوس دارم رو سختکوشی مستر گیتس متمرکز شم تا چه کتابی رو خونده یا چه غذایی خورده یا چه فیلمی رو دوس داشته، سایتتون عالیه

    یکشنبه، ۰۹ آذر ۱۳۹۳
  • WTF

    کتابای معرفی جابز چقده آبکی بودنا

    پنج شنبه، ۰۸ آبان ۱۳۹۳
  • علی

    برای پیشرفت ایران باید ادارات زیر را با بولدوزر صاف کرد:
    -اداره منابع طبیعی نابود کننده طبیعت زیبای ایران
    -اداره دارایی نابود کننده اقتقاد و ثروت ایران وغارتگر سرمایه هی بخش خصوصی
    -اداره تامین اجتماعی غارت گر30% حقوق مردم ونابود کننده شرکت های خصوصی ودزدی که به حساب های شخصی همه دستبرد می زند.
    -اداره کار نابود کننده فرهنگ کار وکارگری درایران کسی که هنگام بروز حادثه درشرکت های دولتی کارگر را100% مقصر می کند ودر شرکت های خصوصی کارفرما را100% مقصر می کند .

    سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۳
  • TROOL

    عالی بود مثه همیشه مرسی.

    سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۳
  • duke

    جابز و گیتس کتاب هایی رو پیشنهاد کردن که برای همه مناسب نیستند و تنها بر روی زندگی روزمره و باور های کاری تنها خودشون تاثیر گذار هست.

    جابز با کتاب های بودا و … (مدتی رو در هند ذروند)
    و گیتس با کتاب های افتصادی و درباره تغیرات در جامعه برای بهبود محیط زیست (میدونیم که مهمترین مشغله گیتس همینه)

    به باور من در مورد کتاب ها، پیشنهاد های ایلان ماسک خیلی خلاقانه تر هستند و برای عموم اهمیت بیشتری داره مطالعه اون کتاب ها. و صد البته بسیار لذت بخش هم خواهد بود. من با پیشنهاد های ماسک موافقم

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • google_user_2

    با نظر “آقا حسین” موافقم، چون این دسته از مطالب چون امکان خوندنشون نیست، عملا بی استفاده میشن
    اگه دیجیاتو همت کنه و یه تیم از داوطلبان جمع کنه عالی میشه، اعتبار سایت هم بالا میره

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • LG Forever

    این خبر تکراری نیست ؟؟؟!! فک کنم برا باره دومه دارین اینو میزارین

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • Behnam

    چى شده…چى ميگه!!!؟

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • ﻧﯿﻤﺎ

    ﺳﻼﻡ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﮐﺎﻣﻨﺘﻢ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﭘﺴﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻣﺎ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺍﺟﺒﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﮔﻪ ﯾﮏ ﮔﻠﮑﺴﯽ ﻧﻮﺕ۴ ﺍﺯ ﺩﺑﯽ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺎﺩ؟

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • GEEEK

    اقا برین رای بدین ویژگی های فارسی به ویندوز 10 اضافه بشه
    https://windows.uservoice.com/forums/265757-feature-suggestions/filters/top

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • آقا حسین

    شاید همه ما دوست داشته باشیم این کتابها رو بخونیم . اما نه امکان خرید نسخه انگلیسی رو داریم . و نه معادل ترجمه شده فارسی از این کتابهای خوب وجود دارد .
    اگه نسخه ای از این کتابها چه بصورت چاپی و چه بصورت الکترونیکی وجود داشته باشه می شه نسبت به ترجمه اونها با همکاری بچه های سایت اقدام کرد .
    حتی می تونیم برای پیشبرد فرهنگ مطالعه یه بخش ترجمه هم تو سایت راه بندازیم و هر کتاب را بصورت تیمی ترجمه کنیم و در نهایت هم یک نفر جمع بندی و ویرایش دستورزبان و نگارش رو انجام بده .

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳
  • SAEED DASTMARD

    کتاب های بیل گیتس و استیوجابز رو هیچ کدوم نخوندم چون جمعشون کنی کتاب خ.نه ای میشن.

    دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۳

۹ کتاب برتر سال ۲۰۱۷ به انتخاب وب سایت آمازون


 
 
 
 

۹ کتاب برتر سال ۲۰۱۷ به انتخاب وب سایت آمازون

چه کتاب‌هایی را در سفر با خودتان می‌برید؟ اگر در جستجوی یک رمان می‌گردید که در آن غوطه ور شوید، سردبیران آمازون برای شما فهرستی از بهترین کتاب‌های ماه ژوئن را تهیه کرده‌اند، که در این فهرست سردبیر ارشد آمازون، کریس اسکلوپ هم دخیل بوده است.

وزارتخانه شادی بی پایان، اثر آرونداتی روی

نویسنده‌ کتاب “خدای چیزهای کوچک” رمانی جدید منتشر کرده است که حول محور شخصیتی به نام انجوم می‌گذرد؛ پسری که در ادامه‌ داستان، خودش را با هویت یک زن می‌شناسد. او به همراه یک زن دیگر به نام اس تیلوتاما هنگامی با همدیگر آشنا می‌شوند که دختر بچه‌ای را پیدا می‌کنند. اسکلوپ می‌گوید که رمان «وزارتخانه شادی بی‌پایان» یک کتاب بزرگ و پر تلاطم است که خواننده را جذب می‌کند. این کتاب، بدون شک یکی از بهترین کتاب‌های امسال است.

کتاب

یادآوران، اثر وال ایمیچ

در کتاب جدید این رمان‌نویس تازه کار، گوین پس از فوت همسرش سیدنی، به نیو جرسی می‌رود. در آنجا با جوآن، نوجوانی ده ساله، که سیدنی را می‌شناخت و با او خاطراتی داشته است، آشنا می‌شود؛ گوین از او می‌خواهد که خاطراتش از سیدنی را تعریف کند و در عوض گوین به او در مسابقه‌ شعرنویسی کمک می‌کند. اسکلوپ کتاب «وزارتخانه شادی بی‌پایان» را محسور کننده و تفکر برانگیز می‌داند.

کتاب

گرسنگی، اثر رکسانا گی

در کتاب جدید رکسانا گی، نویسنده‌ فمنیست، او یاد می‌گیرد که با بدن خود چگونه باید رفتار کند. اسکلوپ معتقد است که کتاب «وزارتخانه شادی بی‌پایان» بسیار قدرتمند است.

کتاب

لازم نیست بگویی دوستم داری، اثر شرمن الکسی

این رمان، که توسط یک نویسنده‌ سرخپوست آمریکایی نوشته شده است، نگاهی به زندگی مادر نویسنده دارد. اسکلوپ می‌گوید کتاب «وزارتخانه شادی بی‌پایان» محتوای سختی دارد اما شرمن الکسی آن را به نرمی و توازن پیش می‌برد.

 

وزن جوهر، اثر راشل کادیش

مقاله‌های مرتبط:

نویسنده‌ کتاب «از یک اتاق مهر و موم شده»، راشل کادیش، اخیرا کتابی منتشر کرده است که مربوط به قرن ۱۷ میلادی در لندن است؛ با این حال نزدیک به حال و هوای امروزی است.

تاریخ‌دان هلن وات تلاش دارد تا بفهمد چه کسی اسناد اخیرا یافت شده را نوشته است و آیا نویسنده‌ آن‌ها یک زن یهودی است یا خیر؛ که این موضوع برای زمان خودش عجیب است.

اسکلوپ کتاب «وزارتخانه شادی بی‌پایان» را بزرگ و احساسی با هسته‌ رمز آلود خواند.

 

قتل‌های زاغ، اثر آنتونی هورویتس

آخرین کتاب منتشر شده از آنتونی هورویتز، نویسنده‌ کتاب «موریارتی»، داستان زندگی یک ویرایشگر ادبی است که یک نسخه‌ خطی رمز آلود از یکی از نویسندگان خود دریافت می‌کند و گمان می‌برد که شاید داستان آن شخص به واقعیت ربط داشته باشد. طبق گفته‌ اسکلوپ رمان «قتل‌های زاغ» ادای احترام به آگاتا کریستی است، اما به سبک قدیمی یا تقلیدآمیز نوشته نشده است.

این مطلب را از دست ندهید: گزارشی جالب از تجارت اینترنتی لوکس RALPH LAUREN

 

 

عقب‌نشینی از لیبرالیسم غربی، اثر ادوارد لوس

نویسنده‌ رمان «زمانی برای تفکر»، ظهور رئیس جمهور جدید آمریکا، یعنی ترامپ، را بررسی می‌کند و همینطور به بررسی پوپولیسم اروپایی و آینده‌نگری آنان می‌پردازد. اسکلوپ می‌گوید که کتاب «عقب‌نشینی از لیبرالیسم غربی» مثل نسخه‌ جهانی «مرثیه‌ یک آدم جنگلی» است.

 

ساعت روشنایی، اثر نینا ریگز

نویسنده‌ رمان «خوش شانس»، اخیرا کتابی منتشر کرده است که به دوران جوانی خودش، زمانی که او یک همسر، مادر و دوست بود و پس از اینکه پزشکان بیماری سرطان را برای او تشخیص دادند، برمی‌گردد. اسکلوپ می‌گوید که او درباره زندگی بسیار خوش‌بین است و کتاب «ساعت روشنایی» غمگین و در عین حال امیدبخش است.

 

ما هرگز در دنیای واقعی ملاقات نخواهیم داشت، اثر سامانتا ایربی

نویسنده‌ کتاب «گوشتی»، اخیرا مجموعه‌ای متشکل از مجموعه نوشته‌هایی با موضوعات گوناگون، همچون تهیه بودجه و سریال تلویزیونی مجردها منتشر کرده است. اسکلوپ می‌گوید این نوشته‌ها بی نظیر هستند، او در کتاب «ما هرگز در دنیای واقعی ملاقات نخواهیم کرد» از یک مکان بسیار جهانی صحبت می‌کند.



 

انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

پر فروش ترین کتاب های سال 1396و 1397


با بررسی پرفروش‌های بازار نشر در فصل بهار، می‌توان نام نویسندگانی چون فردریک بکمن، یوناس یوناسون و لنا اندرشون را بر کتاب‌های داستانی پرفروش مشاهده کرد. خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ: در ادامه روند انتشار گزارش‌های مربوط به پرفروش‌های بازار نشر کشور، این بار فروش کتاب‌های خوش اقبال بهار و ابتدای تابستان ۹۶ مورد بررسی قرار گرفته‌اند. این روند از ابتدای تابستان سال گذشته شروع شد و یک گزارش به ابتدای تابستان، یک گزارش به پایان تابستان و همچنین یک گزارش به انتهای سال ۹۵ اختصاص پیدا کرد. در این گزارش برخی از ناشران جای خود را به ناشران دیگر داده‌اند و طبق روال ۳ گزارش پیشین، ناشران به ترتیب حروف الفبا مرتب شده‌اند. مشروح گزارش پرفروش‌های فصل بهار در ادامه می‌آید: بخش کودک و نوجوان مجموعه انتشارات ققنوس، به نام انتشارات آفرینگان، عناوین پرفروش خود را در بهار، این چنین معرفی می‌کند: «شازده کوچولو و تولد شازده کوچولو» نوشته آنتوان دوسنت اگزوپری با ترجمه مدیا کاشیگر که اواخر سال ۹۵ منتشر شد، «گفتگو با دخترم درباره مرگ» نوشته آمانوئل هوییزمان پرین با ترجمه مهدی ضرغامیان، «برسد به دست معلم عزیزم» به قلم و تصویرگری سایمن جیمز با ترجمه محبوبه نجف‌خانی که در قالب نامه نگاری یک کودک با معلمش نوشته شده، مجموعه ۲ جلدی «فلسفه برای نوآموزان» نوشته شارون ام. کای و پل تامسون با ترجمه حوریه هوشیدری فراهانی و «دنیای شگفت انگیز فلسفه» نوشته سارا تاملی و ماکوس ویکس با ترجمه پریسا صیادی و سرور صیادی. نشر آموت یکی از ناشرانی است که به تازگی و از این مرتبه به گزارش پرفروش‌ها، اضافه شده است. این ناشر بیشتر به چاپ آثار داستانی ایران و خارجی اشتغال دارد و طی فعالیت خود سعی داشته نبض بازار نشر و سلیقه مخاطب را مد نظر داشته باشد. در گفتگوی کوتاه با مدیر این نشر، ترجمه مریم مفتاحی از رمان «من پیش از تو» به عنوان پرفروش‌ترین رمان فصل بهار این ناشر معرفی می‌شود. این کتاب همان طور که می‌دانیم، یکی از نوشته‌های جوجو مویز نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی است که مدتی است در بازار نشر کشور، اقبال خوبی داشته است. بین ۵ کتاب رتبه اول این ناشر در فهرست پرفروش‌ها، تنها یک کتاب تالیفی و از نویسندگان داخلی است و ۴ کتاب دیگر، آثار ترجمه هستند. پس از «من پیش از تو»، رمان «پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت» نوشته کترینا اینگلمن سوندبرگ قرار دارد که کیهان بهمنی ترجمه اش کرده است. کتاب بعدی هم ترجمه آرمان آیت اللهی از رمان «نحسی ستاره‌های بخت ما» نوشته جان گرین است. «دختر خوب» نوشته ماری کوبیکا با ترجمه فرشاد شالچیان هم چهارمین کتاب پرفروش آموت در فصل بهار است. پنجمین عنوان این ناشر در حوزه مورد بحث هم، «مردی از آنادانا» نوشته فریبا کلهر است. یکی از ناشران آموزشی و تربیتی کشور که البته کتاب‌های ادبی هم چاپ می‌کند، انتشارات آهنگ قلم در مشهد است. بین کتاب‌های پرفروش این ناشر، بیشتر عناوین، تالیفی و از نویسندگان داخلی کشور هستند. این ناشر که بیشتر آثارش، دانشگاهی و آموزشی هستند، پرفروش‌های بهار خود را این چنین معرفی می‌کند: «گردشگری جامع بنیاد» اثر شیما امیری و فرشته فاضل بخششی، «مدیریت تلفیقی آفات نخل خرمان» نوشته مسعود لطیفیان، «تلخیص آیین دادرسی کیفری به شیوه جدول» نوشته محمدعلی غفاری، «تخمیر استن» تالیف گروهی از نویسندگان و همچنین کتاب داستانی علمی‌تخیلی «بازگشت به سیاه تِرا» نوشته ایرج فاضل بخششی. یکی دیگر از ناشرانی که به تازگی به این گزارش اضافه شده، انتشارات افراز است که عموما بین علاقه مندان به ادبیات نمایشی، تئاتر و سینما شناخته می‌شود. البته افراز در حوزه چاپ ادبیات داستانی نویسندگان داخلی و خارجی نیز فعال است اما عمده آثارش مربوط به حوزه تئاتر و سینما می‌شود. اولین کتابی که مدیر این نشر از پرفروش‌های فصل بهار معرفی می‌کند، «مرد بالشی» نوشته مارتین مک دونا است که توسط زهرا جواهری ترجمه شده و هشتاد و سومین عنوان مجموعه «نمایشنامه‌های برتر جهان» است که توسط این ناشر چاپ می‌شود. «مرد بالشی» برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ چاپ شد و در ایران هم اجرا شده است. «زمانی که یک اثر هنری بودم» نوشته اریک امانوئل اشمیت هم دیگر پرفروش این ناشر است که توسط فرامرز ویسی و آسیه حیدری ترجمه شده است. این ترجمه در سال ۹۴ توسط افراز چاپ شد. ترجمه شراره شاکری از دیگر رمان اشمیت هم در جایگاه بعدی این فهرست افراز جا دارد. این رمان با نام «کنسرتویی به یاد یک فرشته» چاپ شده و در کنار رمان «غذا، دعا، عشق» نوشته الیزابت گیلبرت با ترجمه ندا شادنظر قرار گرفته است. عنوان فرعی این کتاب «داستان واقعی زنی در جست و جوی همه چیز در ایتالیا، هند و اندونزی» است. ترجمه ناصر حسینی مهر از نمایشنامه «هملت ماشین» نوشته‌هاینر مولر و رمان «آخرین انار دنیا» نوشته بختیار علی نویسنده کُرد که توسط آرش سنجابی ترجمه شده از دیگر عناوین پرفروش این ناشر در بهار ۹۶ هستند. بین کتاب‌های نشر افق هم که از جمله ناشرانی است که هم در حوزه بزرگسال و هم کودک و نوجوان فعالیت دارد می‌توان اولین رمان جین آستین رمان نویس مشهور انگلیسی را در جایگاه اول پرفروش‌های بهار مشاهده کرد. این رمان که به تازگی در قالب مجموعه «عاشقانه‌های کلاسیک» این ناشر چاپ شده، توسط شهرزاد لولاچی ترجمه شده است. دیگر عنوان پرفروش این ناشر هم از مجموعه «عاشقانه‌های کلاسیک» است. این کتاب، رمان «بابالنگ دراز» نوشته جین وبستر است که توسط محسن سلیمانی به فارسی ترجمه شده است. یکی از مجموعه‌هایی که افق چاپ ترجمه اش را در دستور کار دارد، قصه‌های «تام گیتس» نوشته لیز پیشون است و آتوسا صالحی عناوینش را ترجمه می‌کند. دو عنوان از کتاب‌های این مجموعه در جمع پرفروش‌های بهار این ناشر قرار دارند. به این ترتیب مجلدات اول و ششم «تام گیتس» با عناوین «دنیای معرکه» و «خوردنی‌های خیلی ویژه» در این فهرست جا دارند. دو کتاب دیگر پرفروش افق در فصل بهار هم آثاری از رضا امیرخانی و در گروه سنی بزرگسال هستند. به این ترتیب می‌توان از دو کتاب این نویسنده با نام‌های «من او» و «نفحات نفت» نام برد که اولی رمان و دومی‌یک اثر توصیفی تحیلی است. انتشارات بوتیمار یکی از ناشران شهرستانی و مشهدی کشور است که مجموعه آثار محمد مختاری را به عنوان بخشی از عناوین پرفروش خود معرفی می‌کند. این ناشر مدتی است که تجدید چاپ آثار این محقق ادبیات فارسی را در دستور کار قرار داده است. کتاب تحلیلی «جادوی جن کشی» نوشته قهرمان شیری که در آن آثار داستانی هوشنگ گلشیری مورد بررسی قرار گرفته، دیگر عنوان پرفروش بوتیمار بوده است. «خانه سوم داستان» هم یک کتاب تحلیلی دیگر از این ناشر است که گزینش و بررسی آثار داستان نویسان نسل سوم ایران را به قلم حسین آتش پرور در بر می‌گیرد. این کتاب هم در کنار مجموعه اشعار قاسم‌هاشمی‌نژاد با عنوان «بازخرید دیاران گمشده» در فهرست پرفروش‌های بوتیمار قرار دارد. پنجمین کتاب پرفروش این ناشر در بهار امسال نیز، رمان «مائو دوم» نوشته دن. دلیلو با ترجمه مجتبی ویسی است. پس از بوتیمار، نوبت به بررسی عناوین انتشارات به نگار می‌رسد که از جمله ناشران تازه اضافه شده به این گزارش است. بین ۵ عنوان اول این ناشر، می‌توان ۳ کتاب ترجمه و دو کتاب تالیفی از داریوش مهرجویی کارگردان سینمای ایران را مشاهده کرد. رمان فرانسوی «آدم‌های خوشبخت کتاب می‌خوانند و قهوه می‌نوشند» نوشته آنیس مارتن لوگان در صدر جدول قرار دارد. جایگاه دوم این ناشر هم به رمان دیگری از این نویسنده با عنوان «زندگی آسان است نگران نباش» تعلق دارد. هر دو رمان توسط ابوالفضل الله دادی ترجمه شده اند. عناوین سوم و چهارم فهرست به نگار متعلق به داریوش مهرجویی هستند؛ یکی رمان و دیگری خاطره نگاری. رمان «سفر به سرزمین فرشتگان» و کتاب مستند و خاطرات «دو خاطره: سفرنامه پاریس، عوج کلاب» از این نویسنده و کارگردان که توسط به نگار چاپ شده اند، بهار امسال هم در نمایشگاه کتاب و هم بیرون از آن، فروش خوبی داشته اند. دیگر عنوان پرفروش این ناشر هم رمان شناخته شده یوناس یوناسن نویسنده سوئدی است که این روزها آوازه خوبی در بازار نشر ایران دارد. این کتاب، «پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد» است که توسط شادی حامدی ترجمه شده است. انتشارات تیسا یکی از ناشران آثار علوم انسانی است که به چاپ آثار ترجمه و تالیف در این زمینه مشغول است. یکی از کتاب‌هایی که تیسا طی سال‌های گذشته چاپ کرده و با استقبال زیادی مواجه شده، کتاب «بی شعوری» نوشته خاویر کرمنت با ترجمه محمود فرجامی‌است که به چاپ ۲۷ ام رسیده است. «بی شعوری» در صدر پرفروش‌های این ناشر قرار دارد. اما یک کتاب دیگر این ناشر هم با محوریت مساله بی شعوری در فهرست پرفروش‌هایش قرار دارد. این کتاب با عنوان «بیشعورها؛ نظریه‌ای درباره دونالد ترامپ» نوشته آرون جیمز است که توسط مریم احمدی ترجمه شده است. «بازخوانی خشونت‌پذیری زنان» نوشته حسن فرهنگی، «تحلیل گفتمان سیاسی» نوشته ارنستو لاکلائو با ترجمه‌ سمیه شوکتی مقرب و «بازی انتخابات ریاست جمهوری در ایران» نوشته رحمن قهرمان پور هم از دیگر عناوین فهرست پرفروش‌های تیسا در بهار ۹۶ هستند. در فهرست فروش بهاری نشر چشمه هم می‌توان جایگاه اول را در اختیار کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» دید که توسط عادل فردوسی پور با همکاری دو مترجم دیگر بازگردانی شده و در حال حاضر نسخه‌های چاپ چهل و هفتمش به فروش می‌روند. رمان استرالیایی «ریگ روان» نوشته استیو تولتز با ترجمه پیمان خاکسار، رمان ایرانی «پاییز فصل آخر سال است» و همچنین رمان «عقاید یک دلقک» جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده اند. چاپ دهم رمان «مردی به نامه اُوِه» نوشته فردریک بکمن، مجموعه داستان «رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید...» که به قلم جمعی از داستان نویسان روسیه نوشته شده و توسط آبتین کلگار ترجمه شده با چاپ چهارمش و چاپ پنجم مجموعه شعر «اسکارلت دهه شصت» سروده سجاد افشاریان دیگر پرفروش‌های بهار ۹۶ نشر چشمه هستند. با رسیدن به انتشارات روزگار، این عناوین را در فهرست پرفروش‌های بهار می‌بینیم: «اطلس ابر» نوشته دیوید میچل با ترجمه علی منصوری، «دوشیزه مهتاب» نوشته نازیلا نوبهاری، «سالها» نوشته ویرجینیا وولف با ترجمه الهه نادم، «یک مردم تنها» نوشته گائو شین جیان با ترجمه امیرحسین اکبری شالچی و «ویلت» نوشته شارلوت برونته با ترجمه مرضیه خسروی. با بررسی ۵ عنوان اول جدول پرفروش‌های انتشارات روزگار نو هم که بخشی از مجموعه انتشارات روزگار است، می‌توان نام ۵ کتاب ترجمه را مشاهده کرد که به این ترتیب هستند: «اتاقی از آن خود» نوشته ویرجینیا وولف با ترجمه معصومه مهرشادی، «خیانتها» نوشته نیکولا ماکیاولی با ترجمه سیما زائر رفیعی، «حمله ای بر دشمن آزادی» نوشته سیسیرون با ترجمه مریم ولی پور، «طبقه تن پرور» نوشته تورستن وبلن با ترجمه سیما زائر رفیعی و «دژخیم» اثر ژوزف دو مونتر با ترجمه اسماعیل قهرمانی پور یکی دیگر از ناشرانی که به چاپ کتاب‌های آموزشی و عناوین تصحیح شده نسخ خطی مبادرت دارد، انتشارات سفیر اردهال است. سفیر اردهال به عنوان ناشر تخصصی طب سنتی شناخته می‌شود. این ناشر هم کتاب‌های پرفروش خود در بهار ۹۶ را این چنین معرفی می‌کند: مجموعه ۱۸ جلدی «سیره صحیح پیامبر اعظم» با ترجمه حسین تاجی آبادی، «۳۶۵ روز با غذاهای گیاهی ایرانی» نوشته رسول حیدری و محمد دریایی، نسخه تصحیح شده مجموعه ۶ جلدی «ذخیره خوارزمشاهی»، «ماساژ آناتومی‌بدن انسان» و «الشامل فی صناعه الطبیه» انتشارات سوره مهر یکی از ناشران شناخته شده حوزه ادبیات و تاریخ انقلاب و دفاع مقدس است که کتاب‌های آشنایی را به عنوان پرفروش‌های بهاری خود معرفی می‌کند. «وقتی مهتاب گم شد» اثر حمید حسام، «دختر شینا» و «گلستان یازدهم» اثر بهناز ضرابی زاده، ۳ کتاب اول فهرست این ناشر هستند. مجموعه شعرهای فاضل نظری هم پس از ۳ عنوان اول و پیش از کتاب طنز «آبنبات هل دار» نوشته مهرداد صدقی قرار گرفته اند. «آبنبات هل دار» از جمله کتاب‌هایی بود که در فهرست پرفروش‌های تابستان سال گذشته حضور داشت و یکی از علل استقبال از آن، معرفی اش در برنامه خندوانه عنوان شد. انتشارات فاتحان یکی از ناشران دفاع مقدسی کشور است که کتاب «بچه‌های حاج قاسم» شامل خاطرات سردار حسین معروفی را به عنوان پرفروش ترین کتاب بهاری خود معرفی می‌کند. پس از بچه‌های حاج قاسم، «بچه‌های ممد گره» شامل خاطرات دیده‌بانی گردان‌های ادوات و توپخانه لشگر ۳۲ انصار الحسین به قلم حمید حسام و «عباس دست طلا» شامل خاطرات حاج عباسعلی باقری که رهبر انقلاب بر آن تقریظ نوشته اند، کتاب‌های جایگاه دوم و سوم پرفروش‌های این ناشر اند. «بار دیگر نادر» دربرگیرنده خاطرات شفاهی از زندگی شهید نادر مهدوی و «فرشته نجات» شامل زندگینامه و خاطرات شهید فوزیه شیردل از بهیاران دوران دفاع مقدس هم عناوین دیگری هستند که فاتحان به عنوان پرفروش‌های خود در بهار ۹۶ معرفی می‌کند. بدنه مرکزی گروه انتشاراتی ققنوس که پرفروش‌های دو بخش آفرینگان و هیلای آن در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته اند، چاپ کتاب‌های تالیف و ترجمه در حوزه ادبیات و فلسفه را در دستور کار دارد و رمان «ملت عشق» نوشته الف شفق نویسنده ترک با ترجمه ارسلان فصیحی را به عنوان پرفروش ترین کتاب فصل بهار خود معرفی می‌کند. رمان‌های «سمفونی مردگان» و «سال بلوا» از عباس معروفی و کتاب «تسلی بخشی‌های فلسفه» نوشته آلن دوباتن با ترجمه عرفان ثابتی در جایگاه‌های دوم تا چهارم قرار دارند. دو کتاب «برتری خفیف» نوشته‌ جف اولسون با ترجمه‌ لطیف احمد پور و میلاد حیدری، «هنر همیشه بر حق بودن» نوشته آرتور شوپنهاور با ترجمه عرفان ثابتی و دو رمان «عشق در زمان وبا» نوشته گابریل گارسیا مارکز با ترجمه بهمن فرزانه و «دالان بهشت» نوشته نازی صفوی هم دیگر کتاب‌های پرفروش ققنوس هستند. یکی از ناشران شناخته شده بازار نشر که به چاپ ترجمه آثار روز ادبیات جهان اشتغال دارد، انتشارات کتابسرای تندیس است که در گزارش‌های پیشین هم حضور داشته است. «هری پاتر و فرزند نفرین شده» نوشته جی. کی. رولینگ با ترجمه ویدا اسلامیه در صدر پرفروش‌های بهاری این ناشر قرار دارد. ترجمه دیگر رمان «مردی به نام اوه» که جزو پرفروش‌های نشر چشمه هم بود، به قلم محمد عباس آبادی؛ جایگاه دوم و رمان «دختر پرتقالی» نوشته یوستین گاردر با ترجمه مهوش خرمی‌پور هم جایگاه سوم را به خود اختصاص داده اند. جایگاه چهارم و پنجم پرفروش‌های این ناشر در فصل بهار هم به این ترتیب است: «افشاگر» نوشته جان گریشام با ترجمه محمد قصاع و «راز داوینچی» نوشته دن براون با ترجمه حسین شهرابی. یکی از ناشر مستقل و خصوصی بازار نشر که به چاپ کتاب‌های داستانی تالیف و ترجمه، آثار فلسفی و عرفانی مشغول است، نشر مرکز است که ترجمه سعید مقدم از رمان «تصرف عدوانی» را به عنوان پرفروش ترین کتاب بهاری خود معرفی می‌کند. این کتاب یکی از رمان‌های لنا اندرشون نویسنده و روزنامه نگار سوئدی است که در حال حاضر ترجمه اش توسط این ناشر به چاپ دهم رسیده است. پرفروش بعدی مرکز، کتاب «روی ماه خداوند را ببوس» نوشته مصطفی مستور است که به چاپ شصت و ششم رسیده است. کتاب‌های سوم تا پنجم فهرست پرفروش‌های این ناشر هم از نویسندگان ایرانی هستند؛ چاپ هفتاد و هشت «چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم» از زویا پیرزاد، «ترلان» از فریبا وفی با چاپ پانزدهم و چاپ چهل و نهم «عادت می‌کنیم» از زویا پیرزاد. مرکز، ترجمه مهدی غبرایی از رمان «کوری» ژوزه ساراماگو و ترجمه ترانه علیدوستی از رمان «تاریخ عشق» نوشته نیکول کراوس را به عنوان دیگر پرفروش‌های خود معرفی می‌کند. با بررسی عناوین پرفروش موسسه انتشارات نگاه در سه ماهه ابتدایی سال، می‌توان چند مجموعه اثر را در این فهرست مشاهده کرد. این ناشر به چاپ چند مجموعه شناخته شده بین مخاطبان ادبیات ایران و جهان اشتغال دارد که یکی از آن‌ها، مجموعه آثار غلامحسین ساعدی و دیگری مجموعه اشعاری است که از شاعران ایرانی چاپ می‌کند. آثار هر دوی این مجموعه‌ها در فهرست پرفروش‌های بهار نگاه قرار گرفته اند. همچنین آثار زنده یاد افشین یداللهی شاعر و ترانه سرای فقید کشور که اسفند ۹۵ در سانحه تصادف درگذشت در کنار آثار داستانی بزرگ علوی و علی اشرف درویشیان مانند «قصه‌های بند» و «سلول ۱۸»، در فهرست پرفروش‌ها قرار گرفته اند. این ناشر ترجمه آثار نویسندگان ادبیات جهان را در نیز در دستور کار دارد که تعدادی از عناوین پرفروش بهارش، از این مجموعه هستند. نشر نو از ناشران کتاب‌های ادبیات و علوم انسانی است که از گزارش پایانی سال ۹۵ به این بررسی اضافه شد. رمان «مرشد و مارگاریتا» نوشته میخائیل بولگاکف با ترجمه عباس میلانی، مجموعه «راهنمای اندیشه‌ورزان» نوشته ریچارد پل و لیندا الدر با ترجمه و بازنویسی مهدی خسروانی که تا به حال ۴ جلدش منتشر شده و «فلسفه ملال» نوشته لارس اسوندسن با ترجمه و تصحیح افشین خاکباز ۳ عنوان اول پرفروش‌های بهار این ناشر هستند. «از دل تو تا دل من» با عنوان فرعی ۱۲ گام برای زندگی مهربانانه نوشته کارن آرمسترانگ با ترجمه مرضیه سلیمانی و کتاب «۴۲ اندیشه ناب» شامل تاملاتی درباره زندگی جهان و هر آن چیز دیگر نوشته مارک ورنون با ترجمه پژمان طهرانیان هم عناوین چهارم و پنجم فهرست پرفروش‌های نشر نو در بهار ۹۶ هستند. در مجموعه انتشاراتی ققنوس، بخش انتشارات هیلا چاپ آثار نویسندگان معاصر ایرانی را به عهده دارد و رمان‌ها و مجموعه داستان‌های جدید مولفان کشور را چاپ می‌کند. ۵ عنوان از کتاب‌های پرفروش این ناشر در ۳ ماهه نخست سال ۹۶ به این ترتیب است: رمان «بالزن‌ها» نوشته محمدرضا کاتب، رمان سیاسی «اپرای مردان سبیل استالینی» نوشته محمداسماعیل حاجی علیان با محوریت کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲، رمان تاریخی «هیتلر را من کشتم» ازهادی معیری‌نژاد، «من خنگ ترین دختر روی زمینم» نوشته رویا هدایتی، رمان «بوطیقای شیطان» اثر علیرضا لبش. در پایان، این گزارش به صورت خلاصه و در قالب جدولی متشکل از نام ناشران و کتاب‌های پرفروش شان در بهار ۹۶، به ترتیب حروف الفبا، ارائه می‌شود: نام ناشر کتاب‌های پرفروش آفرینگان شازده کوچولو و تولد شازده کوچولو، گفتگو با دخترم درباره مرگ، برسد به دست معلم عزیزم، مجموعه ۲ جلدی فلسفه برای نوآموزان، دنیای شگفت انگیز فلسفه آموت من پیش از تو، پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت، نحسی ستاره‌های بخت ما، دختر خوب، مردی از آنادانا آهنگ قلم گردشگری جامع بنیاد، مدیریت تلفیقی آفات نخل خرمان، تلخیص آیین دادرسی کیفری به شیوه جدول، تخمیر استن، بازگشت به سیاه تِرا افراز مرد بالشی، زمانی که یک اثر هنری بودم، ‌کنسرتویی به‌یاد یک فرشته، هملت ماشین، آخرین انار دنیا افق عقل و احساس، بابالنگ دراز، دنیای معرکه، خوردنی‌های خیلی ویژه، من او، نفحات نفت بوتیمار مجموعه آثار محمد مختاری، جادوی جن کشی، خانه سوم داستان، بازخرید دیاران گمشده، مائو دوم به نگار آدم‌های خوشبخت کتاب می‌خوانند و قهوه می‌نوشند، زندگی آسان است نگران نباش، سفر به سرزمین فرشتگان، دو خاطره: سفرنامه پاریس، عوج کلاب، پیرمرد صدساله ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد تیسا بی شعوری، بیشعورها؛ نظریه‌ای درباره دونالد ترامپ، بازخوانی خشونت‌پذیری زنان، تحلیل گفتمان سیاسی، بازی انتخابات ریاست جمهوری در ایران چشمه هنر شفاف اندیشیدن، ریگ روان، پاییز فصل آخر سال است، مردی به نام اوه، رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید...، اسکارلت دهه شصت روزگار اطلس ابر، دوشیزه مهتاب، سالها، یک مردم تنها، ویلت روزگار نو اتاقی از آن خود، خیانتها، حمله ای بر دشمن آزادی، طبقه تن پرور، دژخیم سفیر اردهال سیره صحیح پیامبر اعظم، ۳۶۵ روز با غذاهای گیاهی ایرانی، مجموعه ذخیره خوارزمشاهی، ماساژ آناتومی‌بدن انسان، الشامل فی صناعه الطبیه سوره مهر وقتی مهتاب گم شد، دختر شینا، گلستان یازدهم، کتاب‌های فاضل نظری، آبنبات هل دار فاتحان بچه‌های حاج قاسم، بچه‌های ممد گره، عباس دست طلا، بار دیگر نادر، فرشته نجات ققنوس ملت عشق، سمفونی مردگان، سال بلوا، تسلی بخشی‌های فلسفه، برتری خفیف، هنر همیشه بر حق بودن، عشق در زمان وبا، دالان بهشت کتابسرای تندیس هری پاتر و فرزند نفرین شده، مردی به نام اوه، دختر پرتقالی، افشاگر، راز داوینچی مرکز تصرف عدوانی، روی ماه خداوند را ببوس، چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم، ترلان، عادت می‌کنیم، کوری، تاریخ عشق نگاه مجموعه آثار غلامحسین ساعدی، مجموعه اشعار شاعرانی ایرانی، آثار افشین یداللهی، کتاب‌های بزرگ علوی، کتاب‌های علی اشرف درویشیان نشر نو مرشد و مارگاریتا، مجموعه راهنمای اندیشه ورزان، فلسفه ملال، از دل تو تا دل من، ۴۲ اندیشه ناب هیلا بالزن‌ها، اپرای مردان سبیل استالینی، هیتلر را من کشتم، من خنگ ترین دختر روی زمینم، بوطیقای شیطانΖΖ

انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

فیلم آموزشی تبدیل فایل pdf فارسی به word بدون بهم ریختن کلمات و هیچ گونه تغییرات


فیلم آموزشی تبدیل فایل pdf فارسی به word بدون بهم ریختن کلمات و هیچ گونه تغییرات

http://uploadboy.me/9v9d8doq1h02/4_6030776649346187992.zip.html

 

کسب درامد از اینترنت با سایت بیت کوین روش جدید درآمد اینترنتی فقط کافیه که برنامه رو نصب کنید، خودش همه کارهارو میکنه و پول میسازه


کسب درامد از اینترنت با  سایت بیت کوین 

کسب درامد از اینترنت با سایت بیت کوین روش جدید درآمد اینترنتی فقط کافیه که برنامه رو نصب کنید، خودش همه کارهارو میکنه و پول میسازه

سلام دوستان بهتون تبریک میگم چرا که شما جزو اولین نفرات داخل ایران هستید که دارید با این شیوه جدید استخراج بیتکوین و درآمد اینترنتی آشنا میشوید مزیت های این روش: - برای استخراج نیاز نیست همیشه پشت سیستم باشید و روی تبلیغات اعصاب خورد کن کلیک کنید - ثبت نام و آموزش ها کاملا رایگان (توسط ما) انجام میشه  - برای شروع کار، خود شرکت به شما حدود 6 دلار میده - همینطور که دارید با سیستمتون کارهای روزمرتون رو انجام میدید، برنامه واسه خودش پول میسازه - بقیه مزایا، در ادامه ... با این روش میتونید به درآمد های عالی برسید  فرصت رو از دست ندیم و بریم سر اصل مطلب ... ابتدا برای #آشنایی با بیتکوین و استخراج و ... چند تا مطلب میزارم ... و بعد میریم سراغ ثبت نام و #شروع_به_کار و استخراج بیتکون درصورتیکه نیاز به آشنایی ندارید روی لینک زیر کلیک کنید و #ثبت_نام_رایگان تون رو انجام بدید و همین حالا شروع به استخراج کنید

  لینک ثبت نام :

https://computta.com/?ref=236724

 لینک ثبت نام:

https://computta.com/?ref=236724

 لینک ثبت نام:

https://computta.com/?ref=236724

 اموزش با کانال تلگرامی زیر:

https://t.me/bitkoin1000

 

انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۶

برچسب های مهم

عادل فردوسی پور کیست؟


عادل فردوسی پور کیست؟

 



 

بیوگرافی عادل فردوسی پور:

عادل فردوسی پور در مهرماه ۱۳۵۳ در محله شهر آرا تهران متولد شد. عادل فرزند نخست خانواده است و یک خواهر و یک برادر نیز دارد.

 

پدرعادل فردوسی پور از اهالی رفسنجان و کرمانی الاصل است. عادل فردوسی پور دوران دبستان را در مدرسه "ذوقی" گذراند. عادل فردوسی پور از همان زمان علاقه اش به فوتبال نیز نمود پیدا کرد، علاقه ای که بعدها خانواده را نگران کرد. عادل فردوسی پور دوره راهنمایی را در مدرسه طالقانی گذراند و چهارسال دبیرستان را به مدرسه البرز رفت و با معدل ۱۸ دیپلم گرفت.

عادل فردوسی پور علاقه زیادی به نشریات ورزشی داشت؛ تمام امید و آرزویم مجله "دنیای ورزش" یا "كیهان ورزشی" بود كه هر هفته برای بدست آوردنش كلی تلاش می كردم. خانواده عادل فردوسی پور اهل فوتبال نیستند، عادل در این باره گفته است که "هضم این موضوع که من فوتبال را دوست دارم برای خانواده ام بسیار دشوار بود، با التماس پدرم چند باری مرا به استادیوم برد، اما موضوع آن بود که آنها اصلا به فوتبال علاقه ای نداشتند."

عادل فردوسی پور،همزمان با آغاز دوره دبیرستان به دلیل علاقه فراوانی که به زبان انگلیسی داشت به یادگیری زبان پرداخت. با ورود به دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع، توانست یادگیری زبان انگلیسی را نیز ادامه دهد و در سال سوم دانشگاه انگلیسی را بخوبی فرا بگیرد. عادل فردوسی پور تحصیل را در دانشگاه شریف تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته صنایع ادامه داد و در همان دانشگاه به تدریس زبان تخصصی مشغول شد.

 

عادل فردوسی پور فوتبال را دوست دارد و خوب نیز بازی می کند. شعر دوست نیز هست و با سپهری میانه ای دارد.

"راستی اگر سهراب سپهری زنده بود، می توانست در برنامه "نود" به عنوان یك كارشناس حاضر باشد. حیف شد!" او در سال ۱۳۸۴ با گروه اجرایی نمایش "فنز" به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان همکاری کرد. نمایش "فنز" درباره یک خانواده انگلیسی بود که همگی از طرفداران متعصب تیم منچستر یونایتد بوده و پرویز پرستویی در این نمایش نقش برادر بزرگ تر را ایفا می کرد که گزارشگر رادیو بود و عادل نیز به جای او گزارش انگلیسی می کرد.

از روزنامه نگاری تا اجرای برنامه توسط عادل فردوسی پور
عادل فردوسی پور فعالیت رسانه ای خود را در سال ۱۳۷۲، با روزنامه نگاری در اولین روزنامه ورزشی کشور، روزنامهٔ ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. در آن زمان، سال سوم مهندسی بود.

خود عادل فردوسی پور در این باره می گوید: "اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم." بزرگترین علاقه مندی اش حضور در صدا و سیما بود، وی در این باره می گوید: "n بار تست دادم تا در نهایت قبول شدم.

آخرین باری که تست دارم اواخر سال ۱۳۷۳ بود. اوایل هم پاسخ مثبت بود، اما می گفتند صدات جوان است و پخته نیست."

پس از چندین آزمون به صدا و سیما راه یافت اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد.

عادل فردوسی پور در ابتدا به گزارش برنامه منتخب ورزشی پرداخت و با گزارش بازی ها در جام جهانی ۹۸ به شهرت رسید. آن زمان کسی اسم فردوسی پور را نمی دانست، درباره اش می گفتند "همان مجری که می داند شب قبل بازیکنان لیورپول چه خورده اند!" فردوسی پور به روز بود و اطلاعات تازه ای داشت، اسامی بازیکنان خارجی را درست تلفظ می کرد و در شیوه گزارشگری و خواندن اسامی، در صدا و سیما تحولی ایجاد کرد.

هوشنگ نصیرزاده درباره عادل فردوسی پور می نویسد: " عادل فردوسی پور جوانی است قد بلند، عاشق فوتبال، بسیار کم رو و خجالتی، سر به زیر، کم حرف، طرفدار انتقاد، نوگرا و دارای خانواده اصیل و معتقد به اصول."

مازیار ناظمی در باره حضور عادل فردوسی پور در صدا و سیما می نویسد: "اگر اشتباه نکنم سال ۱۳۷۵ بود که به عنوان گوینده و تهیه کننده در گروه ورزش شبکه سه سیما فعالیت داشتم یادم می اید جوان قد بلند و موفرفری آمده بود ( عادل فردوسی پور )که تست گزارشگری فوتبال بدهد. کلی مجلات "ورد ساکر" هم زیر بغلش بود و قرار شد روی یکی از فوتبالهای اروپائی صدا بگذارد وقتی کارش را شروع کرد به حدی صدایش بد و اجرایش مشکل داشت که همه می خندیدند.

 

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور

 

کمتر کسی از بچه های حاضر در آن زمان فکر می کردند عادل فردوسی پور بتواند با جواد خیابانی که برای خودش اسم و رسمی بهم زده بود، رقابت کند و در نهایت هم او را کنار بزند. گزارشگری تنیس، مسابقات اتومبیلرانی، نوشتن اطلاعات لازم برای برخی گزارشگران قدیمی تر و کم کم وارد شدن به عرصه گزارشگری فوتبال مسیری بود که عادل در سیما طی کرد."

 

درباره کمک همکارانش به پرسپولیس می گوید: "سعی كرده ام از همه آنها چیز یاد بگیرم؛ از وارث، شفیع، كوتی و بهروان گرفته تا جواد خیابانی كه خیلی به من كمك كرد. و حتی همكاران نسل جدید مثل آقای علیفر، مزدك[میرزایی]، پیمان[یوسفی] و بقیه."

اگر برنامه های ورزشی صدا و سیما را در خاطر مرور کنیم، از جام جهانی ۹۸، عادل فردوسی پور مهمترین بازی های ایران را به همراه جواد خیابانی گزارش کرده، هرچند که این روزها، حرفه ای گری اولی موجب کسادی کار دومی شده است.

عادل فردوسی پورمی گوید طرفدار هیچ تیمی نیستم، با جوی که ایران دارد نمی شود طرفدار تیمی بود. اما به لیورپول انگلیس از قدیم علاقه داشته است.

 

وقتی برنامه "نود" توسط عادل فردوسی پور کلید خورد

کلید خوردن برنامه نود توسط عادل فردوسی پور : عادل فردوسی پور در سال ۷۸، طرحی را از روی یک برنامه پر مخاطب ایتالیایی ارائه داد که در خرداد همان سال در قالب برنامه ۹۰ ارائه شد، برنامه ای که شهرتی برای او به ارمغان آورد.

 

عادل فردوسی پور درباره برنامه "نود" می گوید: "ماهیت برنامه "نود" نقد و بررسی بازی های لیگ و اتفاقات پیرامون فوتبال است. نمی توان اصل آن را تغییر داد." فردوسی پور متاهل است و از نظرات همسرش در خصوص برنامه بهره می گیرد. او از نظرات دیگران استقبال می کند، اما برای برنامه اش اسلوبی دارد.

 

داور پیشکسوت فوتبال ایران درباره عادل فردوسی پور می گوید: "عادل فردوسی پور سعی می کند برنامه نود را به هیچ کس و هیچ چیز نفروشد و از بهترین دوستش هم انتقاد می کند. او مهارت دارد که وارد ماجراهایی شود که برای افکار عمومی جالب است و متخصص کشیدن مو از ماست است."

 

عادل فردوسی پور همزمان با برنامه نود بزرگ شد و با آغاز دوره لیگ برتر فوتبال و برنامه های هفتگی اش که به تحلیل رویدادهای ورزش فوتبال کشور می پرداخت، چهره شد. آنچنان که برنامه های عادل تاثیر مستقیمی در تیم های مطرح کشور، فدراسیون و تربیت بدنی داشت.

 

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور در این سال ها همیشه یک روند رو به رشد را طی کرده و سعی کرده به خطوط قرمز احترام بگذارد. به قول خودش هرگاه که کسی نیز به این خطوط احترامی نگذارد، پرچم می زنم و بالا و پایین می پرم.

در این سال ها که برنامه "نود" را ارائه می دهد، در استودیوی شماره ۱۴ به اجرای برنامه می پردازد، استودیوی کوچکی که به یمن دستگاه های دیجیتالی بسیار بزرگ به نظر می رسد.

 

معمولا در زمان تعطیلی لیگ، برنامه نود نیز تعطیل است. سرقفلی "نود" نیز به نام عادل فردوسی پور زده شده، هرچند که تاکنون چهار بار مزدک میرزایی و رضا جاودانی به جای او ایفای نقش کرده اند، اما کسی آن ها را به یاد نمی آورد، همه نود را به نام فردوسی پور می شناسند.

 

عادل فردوسی پور از زبان خودش

اصلا فوتبال تمام زندگی منه». همسر عادل فردوسی‌پور شرایط را پذیرفته: «او کاملا پذیرفته که قراره با کی زندگی کنه. من کار خودم رو می‌کنم و برایم خیلی جدیه. هر اتفاقی بیفته من باید فوتبالم رو ببینم. همه هم می‌دونن وقتی فوتبال می‌بینم، نباید کاری به کار من داشته باشن».

 

فیلم دیدن عادل فردوسی پور

یکی از علاقه‌مندی‌های سابقش سینما بوده. البته الان تنها علاقه‌مندی‌اش«۹۰» و فوتبال است و بس. شاید هم دیگر حوصله‌اش را ندارد که به سینما برود؛ «نه دیگر! اصلا حوصله‌اش رو ندارم. واقعا نمی‌تونم بشینم پای تلویزیون و یه فیلم رو تا آخر ببینم».

کلاس‌های زبان عادل فردوسی پور

زبان انگلیسی! علاقه عجیبی به زبان داشت. از کلاس اول دبیرستان در کلاس‌های زبان نام‌نویسی کرد. سال آخر دبیرستان به خاطر کنکور، زبان را رها کرد اما بعدا وقتی برگشت، تا پایان کار را ادامه داد. سال سوم دانشگاه، زبان تمام شد: «کلاس‌های استادی‌اش رو هم قبول شدم اما کارم تو تلویزیون بیشتر شده بود و تصمیم گرفتم نرم»

 

دشمنان نود (عادل فردوسی پور ) چه کسانی هستند؟

 

ــ علی پروین محافظه کار با عادل فردوسی پور

از دیرباز باعادل فردوسی پور مشکل داشته، جمله "عادل را دوست دارم اما برنامه هایش را نه!" در دهه هفتاد از قول پروین بر زبان همه بود. اما این روزها رابطه ی خوبی بین این دو برقرار است.

 

ــ علی دایی؛ علیه عادل فردوسی پور

در بازی آخر ایران در جام جهانی با جمله عادل فردوسی پور تحت عنوان "خداحافظ علی دایی؛ خداحافظ جام جهانی." مشکلات آغاز شد. در زمانی که دایی مربی سایپا بود وی تلویحا برنامه ۹۰ و مجری اش عادل فردوسی پور را متهم کرد به اینکه آنها نمی خواهند ما قهرمان شویم. فردوسی پور در باره دایی می گوید او فکر می کند همه با او دشمن هستند، مگر اینکه خلافش ثابت شود.

 

ــ امیر قلعه نوعی؛ منتقد عادل فردوسی پور

عاددل فردوسی پور اینقدر از وی انتقاد کرد و اینقدر دلایل ماندنش را در نیمکت مربی گری استقلال پرسید که سرانجام قلعه نوعی در اظهار نظری گفت که عادل کارشناس فوتبال نیست، او در زمان مدرسه پینگ پونگ بازی می کرده!

 

ــ معمولا سیستم داوری کشور شاکی از عادل فردوسی پور

با برنامه "نود و عادل فردوسی پور" مشکل دارند، اما همین که بازنشسته شدند یا از کار برکنار، تلاش دارند تا نظرات شان را در برنامه به سمع عموم برسانند.

 

ــ مسئولین فدراسیون و لیگ مخالف عادل فردوسی پور؛

کم و بیش با برنامه "نود و عادل فردوسی پور" مشکل دارند. سیستمی که سال هاست پاسخگو نبوده و هم اینک نیز ریاست اش نیز پاسخگو نیست، فشار بر خود احساس می کند اگر از او بازخواست شود، مجموعه فدراسیون و مدیران ارشد تربیت بدنی نیز همین گونه اند..../

 

 

 

عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور

 

عادل فردوسی پور عادل فردوسی پور برنامه نود زندگی نامه عادل فردوسی پور

فردوسی پور, عادل فردوسی پور, زندگی نامه عادل فردوسی پور, عادل فردوسی پور و همسرش

زندگینامه دکتر عبدالحسین زرین کوب


 

عبدالحسین زرین کوب

 

زندگینامه عبدالحسین زرین کوب

 

عبدالحسین زرین‌کوب در ۲۷ اسفند سال ۱۳۰۱ در بروجرد زاده شد. خانوادهٔ او اصالتاً خوانساری بودند. وی از نوادگان ملا علی‌اکبر خوانساری بوده‌ است. تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خویش به پایان برد. تحصیل در دورهٔ متوسطه را تا پایان سال پنجم متوسطه در بروجرد ادامه داد و به‌دنبال تعطیلی کلاس ششم متوسطه در تنها دبیرستان شهر، برای ادامهٔ تحصیل به تهران رفت. این بار رشتهٔ ادبی را برگزید و در سال ۱۳۱۹ تحصیلات دبیرستانی را به پایان برد. سال بعد به بروجرد بازگشت و به تدریس در دبیرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد پرداخت. در این دوران، درس‌های مختلف از تاریخ و جغرافیا و ادبیات فارسی تا عربی و فلسفه و زبان خارجی را تدریس می‌کرد. در همین دوره، نخستین کتاب او به نام فلسفه، شعر یا تاریخ تطور شعر و شاعری در ایران در بروجرد منتشر شد.در سال ۱۳۲۴، پس از آن‌که در امتحان ورودیِ «دانشکدهٔ علوم معقول و منقول» و «دانشکدهٔ ادبیات» حائز رتبهٔ اول شده‌بود، وارد رشتهٔ ادبیات فارسی دانشگاه تهران شد. در سال ۱۳۲۷، دورهٔ لیسانس ادبیات فارسی را با رتبهٔ اول به پایان رساند، و سال بعد وارد دورهٔ دکتری رشتهٔ ادبیات دانشگاه تهران شد. در سال ۱۳۳۴ از رسالهٔ دکتریِ خود با عنوان نقدالشعر، تاریخ و اصول آن، که زیرنظر بدیع‌الزمان فروزانفر تألیف شده‌بود، با موفقیت دفاع کرد. دکتر زرین‌کوب در سال ۱۳۳۰ در کنار عده‌ای از فضلای عصر، همچون محمد معین، پرویز ناتل خانلری، غلامحسین صدیقی و عباس زریاب خویی برای مشارکت در طرح ترجمهٔ مقالات دائرةالمعارف اسلام (طبع هلند) دعوت شد.

از سال ۱۳۳۵ با رتبهٔ دانشیاری کار خود را در دانشگاه تهران آغاز کرد و عهده‌دار تدریس تاریخ اسلام، تاریخ ادیان، تاریخ کلام و تاریخ تصوف در دانشکده‌های ادبیات و الهیات شد. دکتر زرین‌کوب چندی نیز در «دانشسرای عالی تهران» و «دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک» به تدریس پرداخت. وی از سال ۱۳۴۱ به بعد، در فواصل تدریس در دانشگاه تهران، در دانشگاه‌های آکسفورد، سوربن، هند و پاکستان، و در سال‌های ۱۳۴۷ تا سال ۱۳۴۹ در آمریکا به‌عنوان استاد میهمان در دانشگاه‌های کالیفرنیا و پرینستون به تدریس پرداخت.

دکتر زرین‌کوب در سال‌های ورودش به دانشکده، با خانم “قمر آریان” آشنا شد. قمر آریان، در گفت‌وگویی که در سال ۱۳۸۳ در روزنامهٔ جام جم چاپ شد، تعریف کرد که آشنایی آن‌ها در فضای دانشکده نزدیک به ۹ سال ادامه یافته‌ بود، تا آن‌که سرانجام عبدالحسین زرین‌کوب، که سی‌ساله شده‌ بود، از آریان خواستگاری کرد. به گفتهٔ خودش، زمانی که ماجرا را با پدرش مطرح کرد، شنید که پدرش به‌خوبی با زرین‌کوب آشناست و مقالاتی از او خوانده، اما فکر می‌کرده که نویسندهٔ آن مقالات باید مردی ۵۰ ساله باشد. آریان و زرین‌کوب در سال ۱۳۳۲ با هم ازدواج کردند و تحصیلات خود را در مقطع دکتری نیز ادامه دادند (زرین‌کوب نفر اول و آریان نفر دوم در کنکور دکتری بود). و پس از فارغ‌التحصیلی، سال‌های سفرشان آغاز شد. قمر آریان سال‌های بسیاری را همراه با همسرش در هند، چندین کشور اروپایی و عربی و لبنان گذراند. ازدواج آریان و زرین‌کوب نظیر ازدواج سیمین دانشور و جلال آل‌احمد فرزندی به‌دنبال نداشت. دکتر عبدالحسین زرین‌کوب در ۲۴ شهریور ۱۳۷۸ در ۷۷سالگی در تهران درگذشت.

زرین‌کوب در تاریخ‌نگاری نگاهی همه‌جانبه داشت و سعی می‌کرد هیچ جنبه‌ای از تاریخ را مسکوت نگذارد. زرین‌کوب نامی است که به احترام آن باید از جا برخاست. مردی که ادبیات فارسی و نقد ادبی را متحول کرد. آثارش سرشار از اطلاعاتی است که هر پژوهشگری خواه ناخواه باید به آن مراجعه کند. مردی که اطلاعات عجیب و گسترده‌اش در حوزه‌های ادبیات، فلسفه و تاریخ انسان را دچار شگفتی می‌کند. اینکه یک شخص بتواند در تمام این علوم استاد باشد، اتفاق عجیبی است که ناخودآگاه انسان را دچار این غرور می‌کند که چه خوب، این مرد بزرگ هموطن من است! نام عبدالحسین زرین‌کوب چنان با ادبیات و تاریخ و عرفان و تصوف سرزمین ما گره خورده که حتی برای کسانی که هیچ سررشته‌ای از ادبیات ندارند نیز نامی آشناست. مردی که عمر خود را صرف پژوهش‌های ادبی، تاریخی و فلسفی کرد تا میراثی بزرگ برای فرهنگ و ادب ما بر جا بگذارد. آثار پژوهشی او در مولاناشناسی، حافظ‌شناسی، عرفان و تصوف و نقد ادبی در جهان کم‌نظیر است. دکتر زرین‌کوب کتابی تحت عنوان دو قرن سکوت درمورد حوادث و اوضاع تاریخیِ ایران در دو قرن اول اسلام (از حملهٔ عرب تا ظهور دولت طاهریان) نگاشته و در سال ۱۳۳۶ در چاپ دوم کتاب به بسیاری از سؤالات مطرح‌شده توسط منتقدان و نیز شبهات وارده بر مطالب چاپ اول کتاب پاسخ داده‌ است. در مصاحبه‌ای که عطا آیتی دو سال قبل از درگذشت زرین‌کوب با او داشت، زرین‌کوب در پاسخ به سؤال “کدام‌یک از آثار خودتان را بیشتر دوست دارید؟” کتاب دو قرن سکوت را نام برد.

کتابشناسی

تاریخ ایران:

• دو قرن سکوت دربارهٔ تاریخ و اتفاقات دو سدهٔ بعد از حملهٔ اعراب به ایران و اثرات نفوذ اعراب و مسلمانان در آن دوران (۱۳۳۰)

• تاریخ ایران قبل از اسلام (۱۳۴۳)

• تاریخ ایران بعد از اسلام (۱۳۴۳)

• فتح عرب در ایران (۱۳۵۴)

• تاریخ مردم ایران – دو جلد (۱۳۶۴)

• روزگاران، تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی (۱۳۷۳)

• دنباله روزگاران ایران، تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی (۱۳۷۵)

• روزگاران دیگر (۱۳۷۵)

• آشنایی با تاریخ ایران (۱۳۸۶)

 

تاریخ اسلام:

• بامداد اسلام (۱۳۴۶)

• کارنامه اسلام (۱۳۴۸)

 

نقد ادبی:

• فلسفهٔ شعر (۱۳۲۳)

• نقد ادبی (۱۳۳۸)

• با کاروان حله مجموعه‌ای از نقد ادبی (۱۳۴۳)

• شعر بی‌دروغ، شعر بی‌نقاب (۱۳۴۶)

• از کوچهٔ رندان، بحث و بررسی و نقد اشعار حافظ شیراز و تشریح شرایط سیاسی و اجتماعی شیراز در زمان شاه مسعود (۱۳۴۹)

• سیری در شعر فارسی، بحثی انتقادی در شعر فارسی و تحول آن با نمونه‌هایی از شعر شاعران (۱۳۶۳)

• سرّ نی، نقد و شرح تحلیلی و تطبیقی مثنوی معنوی (۱۳۶۴)

• بحر در کوزه، نقد و تفسیر قصه‌ها و تمثیلات مثنوی معنوی (۱۳۶۶)

• پله‌پله تا ملاقات خدا (۱۳۷۰)

• پیر گنجه، در جستجوی ناکجاآباد (۱۳۷۲)

• آشنایی با نقد ادبی (۱۳۷۲)

• از گذشته ادبی ایران (۱۳۷۵)

• از نی‌نامه (۱۳۷۷)

• دیدار با کعبه جان دربارهٔ زندگی و آثار و اندیشهٔ خاقانی (۱۳۷۸)

• نامور نامه دربارهٔ فردوسی و شاهنامه (۱۳۸۱)

 

اندیشه:

• ارزش میراث صوفیه (۱۳۴۳)

• فرار از مدرسه (۱۳۵۳)

• جستجو در تصوف ایران (۱۳۵۷)

• در قلمرو وجدان (۱۳۶۹)

• شعله طور (۱۳۷۷)

 

ترجمه:

• بنیاد شعر فارسی (۱۳۲۶)

• ادبیات فرانسه در قرون وسطی (۱۳۲۸)

• ادبیات فرانسه در دوره رنسانس (۱۳۲۸)

• شرح قصیده ترساییه خاقانی اثر مینورسکی (۱۳۳۲)

• فن شعر ارسطو (۱۳۳۷)

• ارسطو و فن شعر (۱۳۵۷)

 

مجموعه مقالات:

• یادداشت‌ها و اندیشه‌ها (۱۳۵۱)

• نه شرقی، نه غربی، انسانی (۱۳۵۳)

• از چیزهای دیگر مجموعه چند یادداشت پراکنده (۱۳۵۶)

• با کاروان اندیشه (۱۳۶۳)

• دفتر ایام، مجموعهٔ گفتارها، اندیشه‌ها، و جستجوها (۱۳۶۵)

• نقش بر آب، جستجویی چند در باب شعر حافظ، گلشن راز، گذشتهٔ نثر فارسی و ادبیات تطبیقی (۱۳۶۸)

• حکایت هم‌چنان باقی (۱۳۷۶)

 

نوشته‌های ادبی و تاریخ‌نگاری:

• تک درخت (۱۳۴۷)

• تاریخ در ترازو (۱۳۵۴)

 

انتشار : ۴ بهمن ۱۳۹۶

برچسب های مهم

سخنان ملاقات انشتین با چارلی چاپلین


انیشتین درملاقات باچاپلین: هنر شما راتحسین میکنم! بدون گفتن کلمه‌ای دنیا شما رادرک میکند! چاپلین: ارزش کار شما بیشتر است! دنیا تحسینتان میکند بااینکه کسی نمیفهمد چه میگویید! 

سفر رایگان به کربلا و سوریه


شما هم میتوانید به صورت رایگان به کربلای معلا و نجف اشرف برویدفقط با ثبت شماره موبایل خود و شرکت در قرعه کشی به آسانی میتوانید زائر حرم مطهر امام حسین ع شوید با سایت زیر شما میتوانید به صورت رایگان به کربلا بروید 

http://www.labbayk.ir/eidane/index.php/vitrin/?pid=155A6F50-A9C9-4BF3-808A-B2CFFF2E8CFE

 

 

http://www.labbayk.ir/eidane/index.php/vitrin/?pid=155A6F50-A9C9-4BF3-808A-B2CFFF2E8CFE

 

کسب درامد از سایت ورزش کمپانی


کسب و کار اینترنتی یا کسب درآمد آنلاین از اینترنت را از کجا و چگونه آغاز کنیم ؟: سایت بعدی که خدمت شما عزیزان معرفی میگردد سایت ورزش کمپانی است [۳/۱۴،‏ ۱۸:۴۵] m: شما می توانید با سایت ورزش کمپانی نتایج 9رشته ورزشی که به صورت زنده بر گذار می شود را پیش بینی کنید و کسب درآمد کنید پول به دست بیاورید و همچنین زیر مجموعه گیری کنید و کسب درآمد کنید بالینک زیر شما میتوانید وارد سایت ورزش کمپانی شوید و کسب درامدکنید m: http://varzeshco.com/index/register/LThGXVI6JiVOOjZZQTxWJUIoYGBgCmAK

 

انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

استان فارس شیراز میدان پاسارگاد

چنانچه کتاب مورد نظر خود را در سایت پیدا نکردید نگران نباشید ، کتاب شما در بانک کتاب ما موجود هست ولی به دلیل بالا بودن تعداد کتاب ها هنوز داخل سایت قرار نگرفته ، جهت تهیه کتاب با ما تماس بگیرید: شماره موبایل 09164520312

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما